Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe gençlerden kopmuyor

31 Mart Yerel Seçimleri’nde

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Derince Belediye Başkan Adayı olan Avukat Sertif Gökçe, bugün CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Örgütü yöneticileri ve üye gençlerle bir araya geldi. Çınarlıdere Mesire Alanı’nda bu sabah doğa yürüyüşü yapan CHP’lilerin keyfi oldukça yerindeydi. Gençleri ağırlayan Gökçe, yürüyüş esnasında gençlerle bol bol sohbet etti.

SERTİF GÖKÇE

Yürüyüşe; CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı Emre Andız, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar da katıldı. Emre Andız, “Derince Belediye Başkan Adayımız Av.Sertif Gökçe ağabeyimiz ve genç yol arkadaşlarımız ile bu sabah doğa yürüyüşünde bir araya geldik. Kendisine ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür ederim” dedi. Gökçe, siyaseti şu an aktif olarak yapmasa da siyasetten de kopmadığını gösterdi.
CHP SERRTİF GÖKÇE

SELMAN YILDIRIM DA AĞIRLADI

Öte yandan CHP’li gençler, önceki gün de CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım tarafından misafir edildi. Bu davette de yine CHP İl Gençlik Kolları yönetimine, eski il başkanı Emre Andız eşlik etti. Andız’ın görevi bitse de gençlik örgütünde ağırlığını koruğu görüldü.

selman yıldırım