Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe: Kocaeli’de de suya indirim yapacaklar mı?

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, AK Partili meclis üyelerinin önergesiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde su tarifesine yüzde 50 indirim getirilmesi hakkında, “Peki Ankara’da suya indirim yapanlar Kocaeli’de de indirim yapacaklar mı? Kocaeli halkının suçu ne?” dedi.

CHP Derince Belediye Başkan

Özgun imzaAnkara Büyükşehir Belediyesi’nde su tarifesine yüzde 50 indirim getiren AK Parti’nin önergesi mecliste oy çokluğuyla kabul edildi. Daha önce meclisten geçen önerge Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından veto edilmişti.

“KOCAELİ HALKININ SUÇU NE?”

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP Derince Belediye Başkan Adayı olan Sertif Gökçe sosyal medya hesabından alınan karar ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Gökçe, paylaşımında, “Ankara’da AKP Meclis üyelerinin oylarıyla su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapılması siyasetin seviyesini de bir kez daha gözler önüne serdi. Siyasetçiler, halkın ve kentlerin çıkarına proje üretemedikleri gibi günlük sığ siyasetin içinde boğulup gitmektedirler. Bu çıkarcı, popülist ve günlük siyaset anlayışının ülkeyi getirdiği noktayı hep beraber acı bir şekilde yaşayarak görmekteyiz. Peki Ankara’da suya indirim yapanlar Kocaeli’de de indirim yapacaklar mı? Kocaeli halkının suçu ne? Kocaeli’de AKP’li bir belediye yönetimi olduğu İçin mi? Suyu pahalı içiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sertif Gokce