Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe mazbatasını aldı!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Derince Belediye Başkanı Seçilen Sertif Gökçe bugün mazbatasını aldı.

31 Mart Mahalli İdareler

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde yaşanan kıyasıya rekabet sonrası, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı Sertif Gökçe, %48.28’lik bir oy oranıyla zaferini ilan etti. Rakibi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) adayı İbrahim Şirin ise %39.29 oy alabildi. Aralarındaki 7 bin 416 oy farkıyla Sertif Gökçe, Derince Belediyesi’nin yeni belediye başkanı olarak seçimleri kazandı. Sertif Gökçe, bugün mazbatasını aldı. Mazbatasını alırken, Gökçe’nin yanında CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko, Nail Çiler ve CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’nın yanı sıra çok sayıda partili de yer aldı.

DEMOKRASİ MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Mazbatasını alırken Sertif Gökçe’nin yüzünde, seçim kampanyası boyunca göstermiş olduğu çabanın ve halkın kendisine olan inancının bir yansıması olan büyük bir gülümseme vardı. Mazbatasını aldıktan sonra konuşan Sertif Gökçe şu ifadeleri kullandı: “Buruk bir sevinç içindeyim. Yıllardır adliyede avukat olarak baro başkanı olarak hak hukuk olarak bağırdık. Belediye başkanı olarak konuşuyorum. Benim için zor oldu. 25 yıldır burada görev yaptık. Burada sürekli hak hukuk adalet dedik. Sizlere belediye başkanı olarak seslenmekten mutluluk duyuyorum. Bundan sorma da demokrasi mücadelemiz devam edecek.

DERİNCE’Yİ TERCİH EDECEKSİNİZ

Derince’ye sosyal demokrasi getireceğimize, Derince’de ki insanları, çocuklarımızı ve doğayı koruyacağımızdan emin olabilirsiniz. Artık Derince en kötü yönetilen belediye değil Türkiye’de hızla gelişen modern bir ilçe olacak. Eğlenmek, mutlu olmam için Derince’yi, sahilini tercih edeceksiniz. Artık Derince’den İzmit’e değil İzmit’ten derinceye göç olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”