Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seymen hiçbir şey istemedi!

CHP’nin önemli isimlerinden Alpaslan Seymen, il kongresinde desteklediği Harun Yıldızlı’dan hiçbir şey talep etmedi. Seymen adayların kurultay delegesi tekliflerini geri çevirerek ağabeylik örneği sergiledi.

CHP’nin önemli isimlerinden Alpaslan

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü’nde (CHP) kongre süreci tamamlandı. Partide haftalarca hesaplar yapıldı. İttifaklar kuruldu. Hemen herkesin birbirinden çeşitli talepleri oldu. Yıllardır CHP’de siyaset yapan, partinin önemli isimlerinden Alpaslan Seymen seçimde taraf olan isimlerdendi. Seymen, il başkan adayı Harun Yıldızlı’yı destekledi. Hemen her adayın destekçileri belli taleplerde bulunurken Seymen’in hiçbir talebi olmadı.

SEYMEN ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

Harun Yıldızlı’ya ciddi bir destek sunan, il kongresinde delegeleri kapıda karşılayan Alpaslan Seymen CHP’de talepte bulunmayan tek isim oldu. Alpaslan Seymen ağabeyliğini yaptı ve kurultay delegesi tekliflerini dahi reddetti. İzmit ilçe kongre sürecinden bu yana hiçbir talebi olmadığını, kurultay delegeliği istemediğini ifade eden Alpaslan Seymen önemli bir duruş sergilemiş oldu. Gençlerin önünü açan, gençleri hiçbir şey talep etmeden destekleyen Alpaslan Seymen bugünlerde partide isim yapmış bütün üyelere örnek olarak gösteriliyor. Gençler, parti emektarlarından Alpaslan Seymen duruşu bekliyor, talepte bulunmadan gençlik siyaseti için destek istiyor.