Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SHP’li başkan CHP’ye üye oldu!

SHP Derince Eski İlçe Başkanı Derince’nin köklü esnaflarından olan Şefik Erdem ve eşi emekli öğretmen Neriman hanım CHP Derince İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edip üye oldu.

SHP Derince Eski İlçe

SHP Derince Eski İlçe Başkanı Derince’nin köklü esnaflarından olan Şefik Erdem ve eşi emekli öğretmen Neriman hanım CHP Derince İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edip üye oldu. SHP Derince eski ilçe başkanı Şefik Erdem ve eşi Neriman hanımın, CHP’ye katılması nedeniyle CHP Derince ilçe başkanlığında tören düzenlendi. Törende Erdem ve eşine CHP rozetini CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak taktı.

CHP’DE BİRLEŞMEYE DAVET EDİYORUM

Şefik Erdem yaptığı açıklamada; “Tüm demokrasiye inananların gücünü Parlamenter demokrasiye geçişin öncüsü olan CHP de birleşmeye davet ediyorum” dedi.

NE KÖY OLUR NE KASABA

Erdem konuşmasının devamında; “Derince 1994 yılında ilçe oldu.27 yıldır aynı zihniyet yönetiyor ve bir arpa boyu yol almadı. Kocaeli Üniversitesi Tıp fakültesini buradan kaçırdılar.Diş Hekimliği fakültesine yer istediler yerel yöneticiler yer göstermedi. Neredeyse her ilçede meslek yüksek okulu veya yüksek okul var. Sadece Derince’de yok.Açıkçası bunlardan ne köy olur ne de kasaba. Artık Tüm Türkiye’ye ve Derince’ye Sosyal Demokrat bir belediyecilik gelmesi gerekiyor.” dedi.

BİZ HEP BİLİKTE GÜÇLÜYÜZ

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak,yönetimi ve parti üyelerinin de katıldığı törende konuşan Koçak, “Sayın Şefik Erdem ve değerli eşi Neriman Hanıma, aramıza katıldıkları için teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum.Derince’de sosyal belediyeciliğin zaferini hep birlikte taçlandıracağız.Biz hep birlikte güçlüyüz” dedi.