Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Sizi örnek aldıysa vay İstanbul’un haline”

AKP İzmit Belediyesi Meclis Başkanvekili Hayrettin Ünlü, Fethiye Caddesi yenileme çalışmasının 9 aydır gündemde tutulduğunu ama henüz uygulama projesi bile çıkarılmadığını belirterek, “Sizi örnek aldıysa vay İstanbul’un haline” dedi.

AKP İzmit Belediyesi Meclis

AKP İzmit Belediyesi Meclis Başkanvekili Hayrettin Ünlü, Fethiye Caddesi Yenileme işinin 9 aydır gündemde tutulduğunu hatırlattı. İzmit Belediyesi tarafından bugüne kadar 10 ayrı haber ve iki basın toplantısı düzenlendiğini belirten Ünlü, “Yarışma var, halka soracağız, jüri de bakacak, esnafa anlatacağız diye diye 9 ay geçti. Dokuz aydır bırakın projeyi başlatmayı, uygulama planı bile çıkarılmadı. Şimdi kalkmışlar, yine kendi elleriyle basına ‘İstanbul Büyükşehir Belediyesi İzmit’i örnek aldı’ diye haber paylaşıyorlar. Gerçi açılış yapmama törenleri düzenleyen, kendini yapraklara alkışlatan bir düşüncenin böylesine yavaş, sadece halkı oyalamak için kurulmuş bir düzeni beğenmesini yadırgamıyoruz ama sizi örnek aldıysalar vay İstanbul’un haline” dedi.

“BİZ BU FİLMİ CEDİT’TE GÖRDÜK”

Ünlü, Fethiye Caddesi yenileme çalışmasıyla ilgili daha ne kadar toplantı yapılacağını merak ettiklerini de belirterek, “AK Parti grubunu yok sayarak herkese bu projeyi anlattılar. Görüş aldılar, yarışma yaptılar. Ama şimdi topu İSU’ya atmaya çalışıyorlar. Biz bu filmi Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde de gördük. Tam bir yıl siyasetini yapıp, projeyi tamamlamaktan vazgeçtiler” dedi.