Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Söğüt: Körfez’de rekor oyla seçimi kazanacağız

AK Parti’nin Körfez Güney Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışı, adeta miting havasında geçti. Cumhur İttifakı üyeleri meşalelerle sokakları aydınlatırken, Başkan Söğüt, “31 Mart’a kadar durmadan çalışacağız” dedi

AK Parti’nin Körfez Güney

AK Parti’nin Körfez Güney Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışı, adeta miting havasında geçti. Tuğrul Caddesi girişinde bir araya gelen Cumhur İttifakı üyeleri, meşaleler eşliğinde Seçim İrtibat Ofisi’ne kadar yürüdü. Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt dışında, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk ve meclis üyesi adayları da yürüyüşte hazır bulundu.

‘CUMHUR, GÜMBÜR GÜMBÜR…’

Alanda açılış öncesinde ilk olarak BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk konuştu. Öztürk, “Cumhur İttifakı gümbür gümbür geliyor” dedi. MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu da konuşmasında, “Her gün sahada çok çalışacağız, zaferi en güçlü şekilde alacağız” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan da “31 Mart gecesi Kocaeli’nde ve Körfez’de meşaleler ile tekrar kutlama yapacağız” dedi.

‘KÖRFEZ BİZİ BİLİYOR’

Açılışın son konuşmacısı ise, Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt oldu. Söğüt, “Körfez’i biliyoruz; Her zamanki gibi muhteşem. Güney Mahallesi hazır, kararını vermiş. Gönül gönüle vererek ilçemizi beklediği hizmetleri, projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Sahaya çıktığımız ilk günden itibaren görüyoruz ki Körfezliler hizmet ve eser siyasetinden memnun. Şimdi yeni 5 yılda yeni eserlerler ile Yeni Türkiye’de durmadan çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki; 31 Mart gecesi de rekor oyla seçimi kazanacağız” şeklinde konuştu.