Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şükrü Karabalık AKP’lileri buluşturdu

Kartepe eski Belediye Başkanı Şükrü Karabalık oğlu Ali Erdi Kalabalık’ı evlendirdi. Karabalık’ın nikahına ise AKP’liler akın etti.

Kartepe eski Belediye Başkanı

Kartepe eski Belediye Başkanı, halen İSU Yönetim Kurulu Üyesi olan Şükrü Karabalık’ın oğlu Ali Erdi Karabalık hayatını Merve Çetin ile birleştirdi. Karabalık ailesinin mutlu günlerine eşlik etmek isteyen AKP’liler de düğüne akın etti.

NİKAHI KOCAMAN KIYDI

Eski başkan Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Karabalık’ın oğlu Ali Erdi Karabalık, hayatını Mehmet-Hanife çiftinin kızları, BİLNET Eğitim Kurumlarında bilgisayar öğretmeni olarak görev yapan Merve Çetin ile dünya evine girdi. Serenderpark’ta gerçekleştirilen düğün törenine AKP’nin Kocaeli’deki çok sayıda temsilcisi de katıldı. Genç çiftin nikahını Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman kıyarken, nikah şahitliklerini ise AKP Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Sami Çakır, Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz ve AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı.

ŞÜKRÜ KARABALIK KİMDİR?

1958 Suadiye – Kartepe doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini Suadiye´de ve İzmit Ticaret Lisesi´nde, yüksek öğrenimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamlamıştır. Mardin´de öğretmenlik, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Yatılı Bölge Okulu Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 5 yıl Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini ifa ettikten sonra 1994 yılında İzmit Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü´ne atanmıştır. İzmit Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü görevinden istifa ederek 1999 yılı yerel seçimlerinde DYP´den Suadiye Belediye Başkanı seçilmiştir. 2004 yılı yerel seçimlerinde 2. kez AKP’den Belediye Başkanı seçilmiş olup, tekrar 3.kez seçilerek Kartepe Belediye Başkanı olarak görevine devam etmiştir. Şu anda İSU Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Şükrü Karabalık evli ve 2 çocuk babasıdır.