Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: Belediye başkanlarından, milletvekillerinden çok daha fazlası mezarlıklarda var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İlçe Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmada, “Aslında baktığımızda şu anda bu koltukta oturan belediye başkanlarından, milletvekillerinden çok daha fazlası mezarlıklarda var. Aslında ölüm geldiğinde her şeyi anlamsız kılan, ölüm geldiğinde anlamlı kalan ne varsa hayatımızı o istikamet üzre inşa etmek ve hayır mücadelesini devam ettirmek bizim davamızın da tam merkezinde var” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı

Özgun imzaAK Parti Danışma İlçe Meclisleri bugün Darıca ile devam etti. Düzenlenen danışma meclisine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekilİ İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, ilçe teşkilatı ve eski il başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı.

“BİZLERE NASİP ETSİN”

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bugün elim bir kaza yaşandı; kazada hayatını kaybeden değerli kardeşlerimize, onların kederli ailelerine en derin üzüntülerini iletiyor; acılı ailelerine sabır niyaz ediyorum. İşte böyle ölüm geldiğinde uğruna büyük mücadeleler verdiğimiz, peşinden delicesine koştuğumuz, gece-gündüz her şeyi unutarak mücadele ettiğimiz her şeyi unutturuyor; her şey bir anda bitiyor. Ölümle birlikte anlamsız hale gelen her şey, aslında anlamsız. Mevlana der ya ‘nasihat istersen ölüm yeter.’ Rabbim, o ölüm halini, o anın etkilerini bir an bile unutmamayı bizlere nasip etsin. Çünkü ancak o zaman hayatın meşgalesinden, hayından, huyundan kendimizi bir şekilde ayırıp gerçek istikamete nihai varış noktasına varmaya konsantre olabiliyoruz.

“BİZİM DAVAMIZ HAKKI ÜSTÜN TUTMA DAVASI”

Aslında baktığımızda şu anda bu koltukta oturan belediye başkanlarından, milletvekillerinden çok daha fazlası mezarlıklarda var. Aslında ölüm geldiğinde her şeyi anlamsız kılan, ölüm geldiğinde anlamlı kalan ne varsa hayatımızı o istikamet üzre inşa etmek ve hayır mücadelesini devam ettirmek bizim davamızın da tam merkezinde var. Bizim davamız zaten hakkı üstün tutma davası. Bu uğurda hem beldemizi, hem şehrimizi hem dünyamızı imar ve ihya etme davası. İşte bu istikamet üzre olmaya çalışıyoruz. Millete hizmet, insanlara hizmet, hakka hizmettir düsturundan ayrılmadan şehrimizi, ülkemizi, dünyamızı imar ve ihya etme yolundan bizleri ayırmasın.”