Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: Bu kentte kimse aç uyumuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nde “Bu kentte kimse aç uyumuyor” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

AK Parti 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, bugün geniş bir katılımla Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. AK Parti milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubunun katıldığı danışma meclisi, gövde gösterisine dönüştü.

DEVAM EDEN 109 PROJE VAR

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yatırımları partililerine anlattı. Büyükakın, özetle şöyle konuştu: “Devam eden 109 projemiz var. Gebze Metro hattında ilk test sürüşünün 2022 sonunda olması bekleniyor. Kartepe teleferik projesi. İhalesini tamamladık, şantiye kurulmaya başladı. Gerçekten Kartepe başta olmam üzere tüm kentimize ciddi bir katkı dağlanmış olacak. Allah’ın izniyle bu milletin bir kurulunu heba etmiyoruz. Şu anda belediyemizden kimsenin bir alacağı yok. Kuruçeşme tramvay hattımız hızla ilerliyor. Allah nasip ederse yıl sonu, yeni yıl başı gibi bitirmeyi planlıyoruz.

“YALAN MÜNAFIKLIK ALAMETİDİR”

Stadyum bağlantı yoluyla ilgili çalışmayı tamamladık. Buradaki İnşaat çakışmaları devam ediyor, bugünlerde de D-100’de çalış akar devam ediyor.Söz tutmamak, yalan söylemek, bunları hepsi münafıklık alametidir. Biz de sözümüzü tutmaya çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm projelerimiz devam ediyor. İzmit Sekbanlı ve Sepetçi’de TOKi’nin inşaatı devam ediyor, yakında bitecek. Biri yüzde 70, biri yüzde 80 tamamlandı.

“ULAŞILAMAYAN HİÇBİR GARİP YOK”

İnanın bildiğimiz ve ulaşılmayan hiçbir garip yok bu kentte. Gözümüzden kaçanlar olabilir. Onları da bize söylenince buluyoruz. Bilin ki akşam yemek yemiş oluyorlar. Bu kentte kimse aç uyumuyor.”