Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: Ellibeş’e torun baktırmayacağım

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Marmara Yeniden Büyük Körfez Projesi temel atma töreninde yaptığı konuşmada AK Parti 8. Sıra adayı Mehmet Ellibeş ile ilgili, “O zaman Mehmet Ellibeş abimiz il başkanıydı. Onu meclise gönderiyoruz değil mi? Ona torun baktırmayacağım. Söyledim” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

İzmit Körfezi’nin temizlenmesi için önemli bir projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dip çamurunun temizlenmesi için düğmeye bastı. İzmit Körfezi Doğu Baseni Dip Çamuru Temizlenmesi, Susuzlaştırılması ve Bertarafı işi ihalesinde sürecin tamamlanmasının ardından ihaleyi kazanan Atlas Maden Ürünleri Otomotiv İnşaat arasında sözleşme imzalanmıştı. 121 milyon dolarlık proje kapsamında ilk çamur çekimi bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla yapıldı.

GENİŞ KATILIM

Düzenlenen programa Bakan Kurum’un yanı sıra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, il müdürleri, AK Parti Kocaeli milletvekili adayları, AK Parti İlçe Başkanları, önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, KESOB Başkanı Kadir Durmuş, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ONU MECLİSE GÖNDERİYORUZ DEĞİL Mİ?”

Büyükakın, Gebze metrosuyla ilgili yaptığı konuşmada AK Parti Kocaeli 8. sıra milletvekili adayı Mehmet Ellibeş ile ilgili, “Yeni belediye başkanı olmuştum. Gebze metrosunun ihalesi yapılmıştı. Metroyu 5 yıllık dönemde bitirme imkanımız yoktu. O zaman Mehmet Ellibeş abimiz il başkanıydı. Onu meclise gönderiyoruz değil mi? Ona torun baktırmayacağım. Söyledim” ifadelerini kullandı.