Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: Kocaeli’den 8’inci milletvekilini alacağız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayları toplantısında yaptığı konuşmada, “Bu seçimde Kocaeli’de artan milletvekillerini de alarak Cumhurbaşkanımıza Kocaeli’den en yüksek desteği vereceğiz. 8’inci milletvekilini de alacağız. Öyle bir kazanacağız ki Türkiye’nin tüm mazlumları bu seçimi bayram havasıyla kutlayacaklar” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı
Nazim Ozgun Erbulan 1

AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuruları bugün sona erdi. Yaklaşık 150 ismin milletvekili aday adayı olduğu AK Parti bugün Antikkapı’da aday adayları toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları ve aday adayları katıldı.

“AK PARTİ BÖYLE BİR HAREKET”

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu ifadelere yer verdi; “İl Başkanımız, zor bir zamanda dava adamına yakışacak fedakarlıkta, belki de adaylardan biri olma isteği içinden geçerken önce davam dedi ve kollarını sıvayıp yollara düştü. Allah kendisinden razı olsun. AK Parti hareketi böyle bir hareket. Aday adaylarına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın yanında duruş sergilemek için aday adayı olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. AK Parti hareketi çok büyük şeyler başardı. Bütün akademik camianın kabul ettiği şey şudur: Türkiye’nin değişimi, dönüşümleri dış mihrakların baskısı altında, dayatması altında olmuştur.

“8’İNCİ MİLLETVEKİLİMİZİ ALACAĞIZ”

Bugüne kadar girdiğimiz seçimlerde nasıl başarılı olduysak, bu seçimde de yine onları bir kez daha yeneceğiz. Yeni Türkiye yüzyılının önünü açacağız. Bu sefer öyle bir kazanacağız ki hem Türkiye’nin mazlumları sevinecek, hem de dünyanın mazlum milletleri, Türkiye’yi umut olanları sevinecek. Sadece zalimler ve onlarla yol yürüyenler üzülecek. Bu seçimde Kocaeli’de artan milletvekillerini de alarak Cumhurbaşkanımıza Kocaeli’den en yüksek desteği vereceğiz. 8’inci milletvekilini de alacağız. Öyle bir kazanacağız ki Türkiye’nin tüm mazlumları bu seçimi bayram havasıyla kutlayacaklar. Dünyayla, şartlarla gayret edecek ne insanları, ne liderleri, ne umutları var. Sadece yukarıdan gelen talimatlar var. 14 Mayıs’ta sandıklar ilan edilene kadar gece-gündüz demeksizin, ulaşmadık bir insan bile bırakmadan, hatırını sormadan durmak yok, yola devam.

“ARADIĞINI BULAMAYINCA TEŞEKKÜR EDİP AYRILIYORLAR”

Bakmayın onların açıkladığı anketlere. Anketleri biz de yapıyoruz. Gelsinler, onlara anketin nasıl yapılacağını anlatalım, dershane açıp okulunu okutalım. Öyle çakma anketlerle, AK Parti yüzde 30’un altına düştü gibi palavraları millete anlatmaya çalışmasınlar. Hangi seçimlerde anketlerde en çok bizim olduğumuzu söylediler? Her seçimde geliyordu, her seferinde biz kaybetmiyor muyduk? Millet istikrar istiyor. Deprem bölgesinde de bol bol reklam yapan arabalar gezdiriyorlar, tanıtım, kampanya çadırları kuruyorlar. Halkın ihtiyacı olan çadırı kurmaya sıra geldi mi bizim çadırımızı ziyaret ediyorlar. O çadırda aradığını bulamayınca teşekkür edip ayrılıyorlar. Devlet Bahçeli’nin şunu istiyoruz bunu istiyoruz dediğini duydunuz mu? Öyle bir davanın peşinden koşalım ki hep birlikte kardeş gibi.”

AK Parti kocaeli aday adaylari