Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın’dan Sertif Gökçe’ye: CHP adayıyım diyemiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’nin ‘CHP adayıyım’ diyemediğini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde seçim beyannamesini tanıttı. Kocaeli Barış Gazetesi’nden Merve Dişli’nin haberine göre; programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şunları söyledi: “Geçen seçimde de burada aynısını yaptılar. Akılları sıra buradaki halkı kandıracaklar. Arabanın bir yanına benim fotoğrafımı, öbür yandan buradaki CHP adayının fotoğrafını koydular. Aslında tersinden bakarsanız halleri o kadar vahim durumda ki kendi adayı partisinin ismini de söyleyemiyorlar. Şimdi Derince’deki aday ben CHP adayıyım diyemiyor. Yanında, önünde, görünürde görünmezde, arkada, masa altında kim destekliyor? Onları dillendirmeyin.

KENDİ İÇİN BÖYLE YAPIYORLAR

Kendi ismiyle gezmeye başladı ve sağda solda da diyor ki ben Tahir Başkan’la çok iyi geçinirim, aramız iyi. Ama kendi için de böyle yapıyorlar. Bizim adayımız bellidir. Cumhur İttifakı’nın adayı bellidir. O Mesut Çetinkaya’dır. Ben en iyi şekilde, en uyumlu şekilde, en hızlı şekilde Mesut kardeşimle çalışıyoruz. Bakın sunumunda da sunduğu şeyler bizim zaten istişare ettiğimiz şeyler.“