Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahsin Tarhan’dan PM için Harun Yıldızlı’ya teşekkür!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, PM’ye girebilmesi için yoğun bir çalışma sarf eden CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’ya teşekkür etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin

Uğur ENÇ min 5Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 37. Olağan Kurultayı hafta sonu Ankara Bilkent Odeon’da gerçekleştirildi. Kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu yeniden CHP Genel Başkanı seçilirken 60 kişilik Parti Meclisi de belirlendi. Dün gerçekleştirilen Parti Meclisi seçiminde Kocaeli‘den de bir isim PM’ye girmeye hak kazandı. O isim CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan oldu.

İL BAŞKANLARINI TOPLAMIŞTI

Tarhan’ın başarısının arkasında CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı ve il örgütü ile uyumlu çalışması vardı. Gençlik kolları genel merkez yöneticiliği döneminden Türkiye’nin dört bir yanında bugünün il başkanları ve il yöneticileri ile arkadaş olan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, kurultaydan hemen önce Marmara Bölgesi’nde görev yapan il başkanlarını kentimizde toplamış ve birlikte hareket etmek için zemin oluşturmuştu. Yıldızlı’nın çalışmaları meyvesini verdi.

671 OY İLE SEÇİLDİ

CHP’li pek çok il başkanı ile birlikte çalışan Özgür Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın bu kentlerden blok oy almasını sağladı. Kentimize gelerek Yıldızlı ile ortak hareket etme kararı alan isimlerden biri olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da ısrarı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun listesine giren Tahsin Tarhan 671 oy ile Parti Meclisi üyesi seçildi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI

Bağımsız Kocaeli’ye kurultayla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Ben ilk günden itibaren CHP Kocaeli İl Örgütü’nün adayı olduğumu söylemiştim. Örgütüm beni bir an olsun yalnız bırakmadı. İl başkanımız Özgür Harun Yıldızlı gece gündüz çalıştı benim parti meclisine girebilmem için. İlçe başkanlarımız çalıştı. Bütün kurultay delegelerimize ve Kocaeli örgütüme, başkanımız Harun Özgür Yıldızlı’ya teşekkür ediyorum. Pek çok büyükşehir belediyesi kazanan kent varken, Kocaeli’den bir ismin PM’ye girebilmesi çok zordu. Bunu hep birlikte başardık.” dedi.