Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Talus, Güney’e destek istedi, Türkkan’ı eleştirdi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti 9’uncu sıra milletvekili adayı Ali Güney’e destek isterken, “Burada şehit kardeşine küfredenler milletvekili çıkmaz. İzmit buna hazır mı?” sözleriyle İYİ Parti Kocaeli milletvekili ve adayı Lütfü Türkkan’a yüklendi.

AK Parti Kocaeli İl

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde bugün Cumhuriyet Bulvarı’nda ‘çarşı mitingi’ ile Kemalpaşa Mahallesi Hürriyet Caddesi 1. Geçit mevkiinde faaliyette olan Merkez Seçim Ofisi’nin açılışı yapıldı. Seçimlere iki gün kala gerçekleştirilen mitinge AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, AK Parti İl ve ilçe yöneticileri, AK Parti Kocaeli milletvekili adayları, eski il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile çok sayıda partili katıldı.

SARI’YA YÜKLENDİ

Son olarak konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Milletimiz Recep Tayyip Erdoğan diyor. Muhalefet FETÖ’den, Kandil’den, en son da kaset çıkaranlardan talimat aldı. Cumhurbaşkanımız bu dönemde de müjdelerini sıraladı. TOGG, bu sokaklarda gezdi. Büyükakın başkanımız gençleri seçim sonrası TOGG fabrikasına götürecek. Doğalgaz faturaları bu ay 0 geldi. İzmit’ten Allah razı olsun. İl başkanı ‘mitingimizimi drone ile çektiler’ dedi. Keşke siz çekim yapsaydınız da bizim ofis açılışlarımız kadar katılım oluştursaydınız” dedi.

“ŞEHİT KARDEŞİNE KÜFREDENLER MİLLETVEKİLİ ÇIKMAZ”

“Sandıklarda Kocaeli’de iyi gidiyoruz” diyen Talus, “Kocaeli’de bu konuda çok iyi. İzmit’in bir sorumluluğu var. 9’uncu sırada milletvekili adayımız, İzmit’in çocuğu Ali kardeşimizi çıkarmak zorundasınız. Bu olur mu olur. Burada şehit kardeşine küfredenler milletvekili çıkmaz. İzmit buna hazır mı? İl binası önünde o gün 11, 12 demeden bekleyeceğiz. ‘Bu adam kazandı’ dedirteceğiz” ifadelerini kullandı.