Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Talus ve Büyükakın, ilk grup toplantısına da katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki ilk grup toplantısında AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

AK Parti’de 28.dönem ilk meclis grup toplantısı önceki gün yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki ilk grup toplantısında AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın da yer aldı.

ERDOĞAN’I DİNLEDİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda şu mesajları verdi: “Kurdukları masa hiçbir zaman bizzat kendi tabirleriyle bir kumar ve pazarlık masasından öteye geçmedi. Bu masaya ben kumar masası demedim, noter masası da demedim. Diyen kim? Bu masanın etrafındakiler.”

“16 DEĞİL 160’LI MASA DA KURSANIZ..”

“Değil 16’lı 160’lı masa da kursa milletin tokadını yemekten kurtulamazsınız. Dürüst ve samimiyseniz yeni yasama döneminde başörtüsü meselesini anayasa ile teminat altına alalım. Önümüzdeki 5 sene boyunca yine aşkla, heyecanımızla, hiçbir şey kaybetmeden milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Kira artırım oranını yüzde 25 ile sınırlayan uygulamayı sürdüreceğiz.”