Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tamyüksel sordu: Kartepe’nin komisyoncuları kim?

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel yarın İzmit Belediyesi’nin düzenleyeceği toplu açılış törenine vatandaşları davet etti. Eşme’de konuşan Tamyüsek, “İlçemizde konumunu kullanarak emlak komisyonculuğu, kamu kurumları içerisinde iş takipçiliği veya son dönemde lüks araba gayrimenkul edinenler var mı” dedi.

İYİ Parti Kartepe İlçe

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel Eşme’de bir dizi ziyarette bulundu. İlçe başkanı Tamyüksel, İzmit’te perşembe günü Meral Akşener’in de katılacağı programa vatandaşları davet etti ve Kartepe ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Eşme’nin girişinin belirgin olmaması ve sahile iniş yolunun dar olması ile ilgili şikayetlerini ileten vatandaşlara benzer sorunların Maşukiye’nin girişinde ve Ağaçlı Yol olarak bilinen Çuhane Caddesi’nde de yaşandığını anlatan Haluk Tamyüksel şöyle konuştu: “Eşme; Kartepe ve Kartepeli için her açıdan önem arz eden bir mahallemizdir, bu sebeple giriş sorunu ve sahile inişin dar olması da aslında tüm Kartepelilerin sorunudur.

VİZYONER PROJELERLE

Yeşil ile mavinin buluştuğu ilçemizin en güzel ve vatandaşların faydalanabileceği en önemli rekreasyon alanlarından biri olabilecek durumunda ki Eşmemizin vizyoner projelerle, belki de SekaPark örneğinde olduğu gibi ciddiyetle ele alınması, gereken istimlakların şimdiden ivedilikle hayata geçmesi gerekmektedir. Buna benzer sorunlar yıllardır Maşukiyemizin girişi ile ve Arslanbey, Rahmiye, Ataşehir gibi mahallelerimizi direk ilgilendiren Çuhane Caddesi’nde yaşanmakta, her seçim dönemi vatandaşa söz verenler, her ne hikmetse göreve geldikten sonra verdikleri sözleri unutmaktadırlar. İnşallah bu hizmetleri yapmak bir daha ki dönem İYİ Parti’ye nasip olacak.

YERLİ VE MİLLİ İYİ PARTİ

İlçemizi yönetenlerin gazetelerden okuduğumuz şekli ile bugünden bir daha ki dönem kim Belediye Başkanı olacak telaşına düşmelerini ve hizmet yerine Belediye Binasından sadece ve sadece dedikodu üretmelerini de vatandaşlarımızın takdirine bırakıyorum. Lakin adaylık veya başkanlık hayal edenler bir kenara da not alsınlar, Kartepe’de tüm matematikleri bozacak yerli ve milli İYİ Parti var. Hesaplarını ona göre yapsınlar.

DEDİKODULARI BIRAKIP…

Kartepe sokaklarının kendilerine sormamızı istediği bazı konular var adaylığı veya başkanlığı bırakıp bunlara cevap versinler; İlçemizde konumunu kullanarak emlak komisyonculuğu, kamu kurumları içerisinde iş takipçiliği veya son dönemde lüks araba gayrimenkul edinenler var mı? Adapazarı’na kadar uzanan ilişkiler ağı devredilen turistik işletmeler var mı? Sokaklar kaynıyor, millet popülist faaliyetler ve dedikodu değil, hizmet bekliyor. Haberiniz olsun.”