Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tan “Öcalan’a özgürlük isteyecek” iddialarını yalanladı!

DEM İl Başkanı Nuri Tan, 17 Mart’ta gerçekleştirecekleri Nevruz kutlamaları öncesinde hakkında çıkan “Öcalan’a özgürlük isteyecek” iddialarını net bir şekilde yalandı

DEM İl Başkanı Nuri

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM), 17 Mart’ta geniş katılımlı bir nevruz kutlaması yapacak. Darıca Millet Bahçesi A Kapısında gerçekleştirilecek kutlamaya eski HDP eş genel başkanı Sultan Özcan, DEM Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, DEM Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Özgüneş, Selda İlgöz Koçyiğit ve diğer ilçe belediye başkan adaylarıyla çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

O İDDİALARI YALANLADI

Nevruz kutlamalarıyla ilgili gazetemize bilgi veren DEM Kocaeli İl Başkanı Nuri Tan, coşkulu ve geniş katılımlı bir nevruz kutlamaları gerçekleştireceklerini ifade etti. Tan, hakkında çıkan ve nevruz kutlamasında “İmralı tecridine karşı açlık grevinde bulunan arkadaşlarımıza ses olmak istiyoruz” sözlerini de yalanladı. Tan , “Benim asla böyle bir açıklamam olmadı. Nevruz programında da herhangi bir konuşma yapmayacağım. Belki sadece bir hoş geldiniz konuşması yaparım. O kadar… Elbette konuk Eş Genel Başkanımız ve milletvekillerimizin ne söyleyeceklerine ben karar veremem ama benim bu kutlamalarda herhangi bir şekilde böyle bir konuşmam olmayacak” dedi. Seçime kısa süre kala bu tarz provakatif haberlerin arttığına da dikkat çeken Tan, “Maalesef söylemediğimiz hatta söylemeyi bırakın aklımızdan dahi geçirmediğimiz şeyler, önümüzde getiriliyor” şeklinde konuştu.