Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Temel Karamollaoğlu Kocaeli’de: Kocaeli’de sandıklarda patlama bekliyoruz

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Temel Karamollaoğlu Millet İttifakı İzmit Cumhurbaşkanlığı SKM ofisi açılışı için Kocaeli’ye geldi. Burada konuşma yapan Karamollaoğlu, “Kocaeli’de sandıklarda patlama bekliyoruz. Öbürlerinin en az iki mislini bizim çıkarmamız gerekiyor” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Temel Karamollaoğlu Millet İttifakı İzmit Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ofisi açılışı için Kocaeli’ye geldi. Karamollaoğlu’nu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Millet İttifakı temsilci ve adayları karşıladı.

“HUZUR İÇİNDE SEÇİME GİDİYORUZ”

SKM ofisi önünde konuşma gerçekleştiren Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı;  “Zor bir seçime gidiyoruz. Siyasete damgasını vuracak, ülkemizin problemlerini çözeceğine inanacağımız bir seçime gidiyoruz. 6 siyasi parti genel başkanları olarak bir araya geldik. Her konunu da nasıl çalışacağımızı belirledik. Seçim çalışmalarımızda tamamlandı. Huzur içinde seçime gidiyoruz. Bu seçime giderken birçok şaibeler ortaya atılıyor. Bunlara itibar etmeyin.

“BUNLAR YETER Mİ?”

Bu seçim ülkemizin çektiği sıkıntılardan kurtulma seçimi olacak. Bizim derdimiz bu ülkede yaşayan insanların daha mesut olmaları. Ülkemizin problemleri belli. Bu problemlerin nasıl çözüleceği de belli. Hasretimi çektiğimiz adalet duygusu var. Ülkemizde adalet felç olmuş durumda. Ülkenin gündeminde yolsuzluk israf yer almayacak. Bunlar yeter mi? Bir ülkenin ayağı kalkması, kendi geçimlerini sağlayacak bir ücret gerekiyor. 

“KOCAELİ’DE SANDIKLARDA PATLAMA BEKLİYORUZ”

Rahata erişecek bir ücrete şart diyoruz. Asgari ücret açlık sınırında. İhtiyaçlarını al başka bir şey alma demektir bu. Biz buna nasıl rıza gösterelim? Bizim gözettiğiniz rakam yoksulluk sınırıdır. Bizim belirttiğimiz rakam 3 mislidir 3. Bir senede olur mu? Olmaz. Ama seneler içinde olacak. Kocaeli’de sandıklarda patlama bekliyoruz. Öbürlerinin en az iki mislini bizim çıkarmamız gerekiyor. Çevrenizdeki insanları da ikna edeceksiniz. Eğer bu değişim meydana gelmez ise… 5 sene sonra aklımızdan geçiremeyeceğimiz problemler meydana gelecek. Bu seçim bürosunu açıyoruz. Hayırlara vesile olsun.”

birlikte