Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Torun’dan Güney’e: Matematikleri zayıf ise birilerinden yardım alsınlar

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in Fethiye Caddesi ile ilgili yaptığı açıklamada Fethiye Caddesi’nin 859 gündür bitmediğini belirtmesi üzerine İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “Bu kirli bilgiyi oluşturanların matematikleri zayıf ise birilerinden yardım alsınlar, eğer bizim matematiğimiz iyi diyorlarsa bir zahmet 5 Kasım 2021 tarihinden bu güne kadar kaç gün geçtiğini hesaplasınlar” dedi.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit Belediyesi’nin Fethiye Caddesi’ndeki çalışmalarında esnafın çilesinin hala bitmediğini belirtti, “En son yapılan açıklamada yeni taşlar döşeniyor dendi. Ancak esnafın sıkıntısı sürüyor” dedi.

TAM 2 YIL 120 GÜN OLDU

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Fethiye Caddesi’nde yaşanan sıkıntılarla ilgili en son yaptığı açıklamada, “Fethiye Caddesi’nde 759 gün oldu, söz verilen çalışma hala bitmedi” demişti. Bu açıklamanın ardından 100 gün daha geçti. Güney, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, ‘-Altyapıyı da, üstyapıyı da ben yaparım. Fethiye Caddesi benim işim’ dediği günden bu yana 2 yıl 120 günü geride bıraktıklarını, Hürriyet’in nereyse görev süresinin sonuna geldiklerini belirterek şunları söyledi:

BAZI SOKAKLAR PLANDAN ÇIKARILMIŞ

“Bu işi yakın takipçisi olmamızdan bölge esnafımız çok mutlu. Biz açıklama yaptıkça İzmit Belediyesi hızlanıyor deniyor. Görevimiz halkımızın yanında olmak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı fırsat bilerek bölgede önceki gün inceleme yaptık. Esnaf esnaf dolaştık. Son durum hakkında esnafımızın ne düşündüğünü dinledik. İzmit Belediyesi, işin süresini kısaltmak için 8 ara sokağı yapmaktan vazgeçmiş. Buna rağmen ‘-Avrupa’dan taş getirip, üstyapı çalışmalarına başladık, sona geliyoruz’ diye açıklama yapıldı.”

HIZLICA ÇÖZÜLSÜN

“Ancak işler hala tam anlamıyla rayına girmemiş, taşlar yerine oturmamış. Eksikler, sıkıntılar devam ediyor. Özellikle Pandemi döneminde boş tartışmalarla zaman kaybedildi. Pandemi bitti, esnaf Ramazan Bayramı’na girdi ama cadde çamur, toz içindeydi. Sorumluların şovu bir kenara bırakıp, bu sorunları hızlıca çözmesini bekliyoruz.”

“YALAN YANLIŞ BEYANDA BULUNUYORLAR”

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun söz konusu eleştiriler ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Fethiye Caddesi’ndeki çalışmalarımızın düzenli yürüyor olması ve vatandaşlarımızın memnuniyetlerini gören ve bunu hazmedemeyenler çalışmalarımızla ilgili kirli bilgi oluşturmak için yalan yanlış beyanlarda bulunuyorlar. Oluşturulmak istenen kirli bilgide iddia edildiği gibi Fethiye Caddesi’ndeki çalışmalarımız 759 gün önce başlamamıştır. Biz 5 Kasım 2021 de ilk kepçeyi vurduğumuzu gerek mecliste gerek açıklamalarımızda defalarca beyan ettik. Bununla ilgili belgelerimizin en yalını sosyal medya paylaşımlarımız ve yaptığımız haberledir.

YÜRÜYÜŞ YOLU’NU ELEŞTİRDİ

Bu kirli bilgiyi oluşturanların matematikleri zayıf ise birilerinden yardım alsınlar, eğer bizim matematiğimiz iyi diyorlarsa bir zahmet 5 Kasım 2021 tarihinden bu güne kadar kaç gün geçtiğini hesaplasınlar. Yan yollar ile ilgili yine ilk gün dediğimiz ve de projelendirdiğimiz çalışmalarımızdan hiç sapmadık, ne söylediysek gerçekleştirdik. Döşenen taşların kalitesinden ve sergilenen işçilikten vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyetten rahatsızlık duyanlar dönüp yürüyüş yoluna döşenen kalitesiz taşlara ve basit işçiliğe baksınlar. Biz karnemizi vatandaşlarımızdan alıyoruz, sizler gibi vatandaşı hiçe sayarak iş yapmıyoruz.