Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trabzonlular AKP’de yeniden güçlenmek istiyor

Kocaeli Trabzonlular Derneği eski Başkanı Sami Durmuşoğlu, Trabzonlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla çekildiği fotoğrafı paylaşıp, AKP İzmit İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı

Kocaeli Trabzonlular Derneği eski

Kocaeli siyasetinde güç kaybeden Trabzonlular, yeniden eski günlerine dönmek istiyorlar. AKP İzmit İlçe Başkanlığı’na sürpriz bir isim çıktı. Kocaeli Trabzonlular Derneği eski Başkanı Sami Durmuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla çekildiği fotoğrafı paylaşarak aday olduğunu duyurdu. Durmuşoğlu şunları söyledi: “Yeni bir kırılmanın ve çağın eşiğinde olduğumuz bu günlerde devlet,millet ve ordumuz ile birbirimize kenetlenip geleceğe emin adımlar ile yürüyoruz.

MÜCADELE VURGUSU

Sultan Alparslan’ın 1071 de bizlere armağan ederek ‘size öyle bir vatan aldım ki ebediyen sizin olacaktır’ dediği ve daha sonrasında atalarımızın yüzyıllarca kahramanca mücadele vererek dünyaya adalet getirdiği bu şanlı ve şehit kanlarıyla yeşermiş aziz toprakların ilelebet bu necip milletinin olabilmesi, mazlumlara umut ve ümmete kol kanat gelebilmesi için çok ama çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Biliyoruz ki bu toprakların yükü ağır. Biliyoruz ki bu mücadeleden kaçan perişan, son nefesine kadar gayret eden galip olacaktır.

”LA GALİBE İLLALLAH”

Çünkü biliyoruz ki bu bir hak mücadelesidir. Biliyoruz ki ALLAH dan başka galip yoktur. Bu hak mücadelesinde başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimiz, Cumhur İttifakımız, ordumuz ve milletimizin verdiği gayret ve özverili çalışmaları taktir ve minnet ile karşılıyoruz. Ben, Sami Durmuşoğlu olarak bu mücadelede yerimi almak için bir adım daha atarak devlet ve milletimiz ile bu gayreti ortaya koymaya and içiyorum.

“BEN SAMİ DURMUŞOĞLU”

Bedeli ve yükü çok ağır olan bu aziz topraklar için taşın altına elimi değil gövdemi koyarak gerek sahada terimin son damlasına kadar mücadele edecek, gerekse masada aklımın sınırlarını zorlayacak kadar çok çalışacağım. Gerek fedakarlık yapmak için bir an gözümü kırpmayacak, gerekse de en ağır bedelleri ödemek için bir adım geri durmayacağım. Ben Sami Durmuşoğlu! Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın taktiri, hükümetimiz ve parti büyüklerimizin desteği ve başta İzmit halkının hizmetine talip olarak AKParti İzmit İlçe Başkanlığı adaylığımı açıklıyor her birinizi saygı ve sevgiyle selamların en güzeliyle selamlıyorum.”