Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkeş’i anmayan Hamza Şayir koşa koşa MHP Kocaeli’ye gitti

MHP’nin kurucusu merhum Alparslan Türkeş’i anmaması nedeniyle tepki gören Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret etti

MHP’nin kurucusu merhum Alparslan

Sebahattin Aydın4 Nisan ülkücüler için önemli bir gün. MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in vefat tarihi olana 4 Nisan’da anma etkinlikleri düzenlendi ve mesajlar yayımlandı. Kocaeli’de Cumhur İttifakı’nın belediye başkanlarından sadece Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Türkeş için mesaj yayımlamamıştı.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİLDİ ŞAYİR’E YOK

İlçede bu durum tepki gördü.  MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yasin Dükmen, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i ölüm yıldönümünde anan belediye başkanlarının ismini tek tek yazdı ve teşekkür etti. Bu isimler arasında Hamza Şayir yer almadı.

KENDİNİ AFFETTİRME ZİYARET Mİ?

Haberlerin ve sosyal medyada tepki çeken Şayir, dün MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’tan randevu talep ederek MHP Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti. Şayir’in bu ziyareti kendini affettirme ziyareti olarak yorumlandı.

KURT KARŞISINA OTURMADI

Ziyarette dikkat çeken bir detay daha vardı. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Şayir’in karşısına değil makam koltuğuna oturdu. Bu ince tavır da konuşulanlar arasında yer aldı. Şayir’in bundan sonraki süreçte ittifak ortağı MHP’nin değerleri üzerine çalışmalar yapması bekleniyor.