Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkkan’a Ak Parti’den sert tepki

Kocaeli Haber-AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Bingöl’de şehit ağabeyine küfür ederek büyük bir tepkiyle karşılaşan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan hakkında Meral Akşener’e çağrıda bulundu

Kocaeli Haber-AK Parti Kocaeli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmaları için gittiği Bingöl’de şehit ağabeyinin tepkisiyle karşılaştı. HDP ile yakınlaşmaya tepki gösteren şehit yakını, emniyet mensupları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı sırada yanına gelen İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan şehit yakınına küfür etti. Şehit ağabeyi kolunun altındayken kulağına eğilerek “Senin bacını s..rim” diyen Türkkan’a yurdun dört bir yanından tepkiler gelmeye devam ediyor.

KOCAELİ SİYASETİ KALDIRMAZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da Türkkan’a tepki gösteren isimlerden biri oldu. Türkkan ile ilgili bir paylaşımda bulunan Yılmaz, “ Şehit babasına TBMM’de hakaret, Şehit ailesine küfürler. Kaçak fabrika, kaçak çiftlik, Kayıp milyon dolar krediler. Zenginlik ve şatafatın getirdiği şımarıklıkla iftira, şantaj ve küfürler. Kocaeli siyaseti ve TBMM’nin saygınlığı bu jakoben, ahlaksız ve küfürbazı daha fazla kaldıramaz. İYİ Parti yönetimi, @meral_aksener artık gereğini yapmalı.” ifadelerine yer verdi.