Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkkan’dan AK Parti pankartlı kaymakamlı 15 Temmuz etkinliğine tepki

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kapsamında Gebze’de de etkinlik düzenlendi. Etkinlikte bir de yürüyüş vardı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Ak Parti bayraklarının açılması ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in pankartın önünde yürümesini eleştirdi.

15 Temmuz Milli Birlik

İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bu yürüyüşü TBMM gündemine taşıdı: Türkkan konuşmasında “Kaymakamlığın genelgesi var, diyor ki: “Hiçbir bayrak, flama, pankart olmayacak, sadece Türk bayrağıyla yürüyeceğiz, standlar kaldırılacak.” Tamam, buraya kadar çok doğru. Hemen bizim Gebze meydanında olan standımızı kaldırıyor arkadaşlar. Nerede başlıyor biliyor musunuz bu etkinlik? AK Parti İlçe Başkanlığı’nın önünde. Ne oluyoruz ya!” dedi.

NE OLDU MİLLİ BİRLİK ETKİNLİĞİ?

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in AK Parti Osmanyılmaz Mahallesi Temsilciliği’nin pankartının önünde yürümesini de eleştiren Türkkan, “15 Temmuz AK Parti etkinliğiyse kendi kendinize kutlayın kardeşim, bizleri niye çağırıyorsunuz, niye gidiyor o insanlar oraya? Önde de AK Parti mahalle teşkilatının pankartı, pankartın önünde Kaymakam yürüyor. Ne oldu? Millî birlik etkinliği. Bırakın, ne millî birliği ya! Siz kendi kendinize yeni bir etkinlik düzeni kurdunuz, onu devam ettiriyorsunuz.” İfadelerine yer verdi.