Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkkan’dan AKP’li vekil ve ihalelerle ilgili iddia!

İYİ Parti Grup Başkan

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bir basın açıklaması servis ederek kendisini eleştiren AKP’li vekil Radiye Sezer Katırcıoğlu’na yüklendi. Türkkan’ın basın metninde şu ifadeler yer aldı: “Kocaeli’nde hangi Ak Partili vekil hangi belediyelere abone? Lütfü Türkkan Meclis’te düzenlediği basın toplantısında AK Partili Kocaeli Milletvekillerini eleştirdi.

MECLİSTE AÇIKLAMA DA YAPTI

Türkkan, yaptığı açıklamada; ‘Kocaeli’ndeki her belediye, AK Partili Kocaeli Milletvekillerine tahsis edilmiş durumda. Orada yapılan bütün ihaleler, yapılan tüm işe alımlar AK Partili vekillere bağlı. AK Partili Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli’nin belediyelerini kendi aralarında pay ettiler. Gün gelecek tüm kirli işleri ortaya dökülecek’ ifadelerini kullandı. Türkkan’ın o iddiaları, özellikle Körfez Belediyesi’nde paravan isimler ile ihaleler aldığı iddia edilen Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu akla getirdi.

KATIRCIOĞLU MECLİSTE AKTİF DEĞİL

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, iddialarla ilgili konuşmadı, ancak önceki gün Türkkan’ın Kocaeli milletvekilliğini eleştirmesine karşın, Katırcıoğlu’nun Meclis çalışmalarında hem Kocaeli ile ilgili olarak hem de genel anlamda aktif olmaması da dikkatlerden kaçmadı.”

Türkkan’ın meclisteki basın toplantısı ise şöyle;