Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tutuş: Polemiğinize alet olmayacağız

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş, Salih Güler’le ilgili İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e eleştirilerini yineledi.

AKP İzmit Belediye Meclis

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş, Salih Güler’in vefatıyla alakalı duyarsız kaldığını iddia ettiği İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e eleştirilerinin yine çarpıtıldığını belirtti. Tutuş  şu açıklamayı yaptı: “Konuyu işinize gelen zemine çekmekte ne kadar mahir olduğunuzu biliyoruz. Belgeleri de işinize geldiği gibi kullanmaya alıştınız. Biz belediye adına başsağlığı mesajı ya da sosyal paylaşım yaptınız mı, “Allah rahmet eylesin” dediniz mi diye sorduk. Kaldı ki, yaptığınız açıklamada bile hala bu görevinizi yerine getirmediğinizi, bir başsağlığı bile dilemediğinizi ve konunun bu tarafını hala umursamadığınızı görüyoruz.

“HALKIMIZ GÖRÜYOR”

Siz bu kurumun başındaki kişisiniz ve ilk kez bir personeliniz korona salgınından vefat ediyor. Yakışanı en azından belediyemizin sosyal medya hesaplarından başsağlığı dilemek, Salih Güler Ağabeyimizin hatırasına sahip çıkmak olurdu. Eksiğinizi örtmek için başlattığınız polemiğe girip milletimizin zamanını daha fazla boşa harcamanıza izin vermeyeceğim. Ayrıca Salih Ağabey’in hatırasına duyduğum saygıdan dolayı konuyu uzatmayacağım.
Siz haklı çıkmayı çok bağırmak olarak kabul etmeye devam edin ancak doğruları halkımız görüyor.”