Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tutuş: “Proje değil, asparagas yağıyor”

AKP İzmit Belediye Meclis

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi’nin “Proje yağmuru başlıyor” şeklindeki haber bülteni hakkında açıklama yaptı. Proje adı altında kafeterya kiralama ihalesine bile bu bültende yer verildiğine dikkat çeken Tutuş, Yeşilova Mahallesine kreş haberinin ise bir yıldır 10’ncu kez haber servisi yapıldığını belirtti.

“BİR YILDIR ASPARAGASLARI DÜZELTİYORUZ”

Bu haberlerin tarihlerini de veren Tutuş şunları söyledi: “AK Parti İzmit İlçe Başkanımız Ali Güney’in “İzmit Proje Konuşacak” açıklamasının hemen ardından İzmit Belediyesi, “Proje yağmuru başlıyor” diye bir haber bülteni servis etti. Keşke gerçekten proje yağsa, bizler de alkış tutsak. Ama bir yıldır belediye gibi resmi bir kurumdan yapılan asparagasları düzeltip, vatandaşlarımızın yanlış bilgi almasını engellemeye çalışıyoruz.

“10 KEZ HABER SERVİS EDİLDİ”

‘Yeşilova’ya kreş geliyor’ diyerek, bir buçuk yılda, en az 10 kez aşağıdaki tarih ve başlıklarla basına haber metni ve görselleri servis edildi. (15 Mart 2019, 23 Mart 2019, 19 Temmuz 2019, 7 Ağustos 2019, 22 Kasım 2019, 26 Kasım 2019, 24 Ocak 2020, 12 Mart 2020, 17 Mart 2020, 22 Haziran 2020 ve 30 Haziran 2020). Yeşilova Konak İnşaatının ne durumda olduğunu hep birlikte Grup Başkanvekilimiz Mustafa Soydabaş ve İlçe Yerel Yönetimler Başkanımız Yusuf Yıldız’la oraya giderek değerli halkımızla paylaştık. Bırakın ilerlemeyi, inşaat alanında güvenlik önlemleri bile ortada kalmamıştı. Bizim ikazımızdan sonra kapı ve pencerelere bariyer çalışmış. Yeşilova Kreşiyle ilgili tek ilerleme bu. İzmit, samimi şekilde hizmet ve çalışma bekliyor. Asparagas değil, icraat bekliyor.”