Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tutuş’tan İzmit Belediyesi’ne İmamoğlu göndermesi

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi’nin Ekrem İmamoğlu’nu bırakıp Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni takip etmesini olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi, “Sonunda doğru yeri takip ediyorsunuz, bu şekilde belki halka hizmeti de öğrenebilirsiniz” dedi.

AK Parti İzmit Belediye

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi’nin Ekrem İmamoğlu’nu bırakıp Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni takip etmesini olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi, İzmit Belediyesi’nin bu şekilde hizmet etmeyi öğreneceğini dile getirdi.

BİZE YÜRÜYÜŞ YOLU’NU GÖSTERİYORLAR

Tutuş, Turan Güneş Caddesi’nin Yeşilova ve Tepeköy arasında plastik boru döşeme işinin bölge halkına nasıl çile olduğunu gündeme getirmesinden sonra CHP’li meclis üyelerinin Yürüyüş Yolu’na indiğini hatırlatarak şunları söyledi: “Gölkay’ı çürüttünüz demiştik.
Kocaeli Fuarı’ndaki kaybolan ördeklerden bahsettiler. Şimdi de Yeşilova’da, 9 aydır plastik boru çukurlarını neden kapatmıyorsunuz diyoruz. Bize Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin şehrimizde yeni bir yaşam alanı oluşturduğu Yürüyüş Yolu’nu gösteriyorlar.

UMARIZ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Sözün özü; vatandaşın derdiyle değil, kendi siyasetleriyle ilgilenmeye devam ediyorlar. Oysa eksik aradıkları Yürüyüş Yolu Projesi’nde altyapı çalışmaları biteli çok oldu. Şu an peyzaj çalışması devam ediyor. Çekim yaptıkları toprak yerler de peyzaj için ayrılmış yeşil alanlar. Aslında Ekrem ağabeylerini bırakıp, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni takip etmeleri iyi oldu. Umarız sonunda halkımıza hizmet nasıl yapılır onu da öğrenebilirsiniz” dedi.