Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tutuş’un hedefinde Hürriyet var!

AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş, yazılı bir açıklama yaparak, hedefine yine İzmit Belediyesi ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i aldı

AK Parti İzmit Belediye

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un basın açıklaması şu şekilde;

Değerli arkadaşlar, bugün burada seçime bir hafta kala neyin mücadelesini verdiğimizi ve beş yıldır nelerle uğraştığımızı anlatmak için bir aradayız.

‘5 YILDIR KAVGAYA DOYMADI’

CHP’nin İzmit adayı, beş yıldır bu kentte kimi zaman muhtarlarla, kimi zaman STK’larla, kimi zaman mecliste, yeri geldi kendi işçileri ile ve hatta kendi partililerinden kavga etmediği bir Allah’ın kulu kalmamasına rağmen; Kavgaya, kaosa ve gürültüye doymamış olmalı ki, seçime günler kala yine kavga ve kaostan medet umar oldu.
Bizler bu filmleri daha önce; Cedit’te, Huzurevi arazisinde, Cumhuriyet Parkında ve Süleyman Paşa hamamında da izledik. Hepsinin ortak amacı kavga ortamı oluşturup, mağduriyetten beslenmek.

‘BELEDİYENİN TÜM ARAZİLERİNİ SATTI, YEDİ BİTİRDİ’

Belediyeyi borç batağına sürükleyen, kapısından icra memurlarının ve alacaklıların eksik olmadığı bir konuma getiren CHP Belediye Başkan Adayı, adeta bu borç ve iflasın sorumluluğunu Kocaeli Büyükşehir Belediyemize yıkmak istiyor. Belediyenin tüm arazi ve kaynaklarını 5 yılda heba eden CHP adayı, şimdi kalkmış Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden 41 milyon alacağım var diyor. Bizler de baktık ve bu arzı nerede diye inceledik, gördük ki tek parça bir arazi yok. Aslında ortada arazi denilebilecek alan da yok. Tramvay yolu üzerinde, bazıları eskiden de zaten yol olarak kullanılan 10-20 m2 arazi kırıntıları var. CHP adayı işte bu şekilde tam 14 noktayı toplamış, 816 m2 alandan 41 milyon TL alacak çıkarmış. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz kendisine bu araziye karşılık, tek parça bir yer vermek istemesine rağmen CHP adayı bu teklifi de kabul etmemiş. Çünkü amacı hizmet değil. İşin özeti içine düştüğü çaresizliktir. O kadar çaresiz ki, arsa kırıntılarından bile siyasi rant bekliyor. Bu parçaları halk kullanıyor. Tramvay geçiyor bu alanlardan. Üstelik bunu yaparken de haksız şekilde saldırıp, geçmişte namert dediği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanına şimdi de malıma çöktü diyor.

‘CHP ÖNCE ESNAFIN PARASINI ÖDESİN!’

1-) Bir belediye düşününki, kendi ilçesindeki esnaflardan mal ve hizmet alıp, herkesle icralık olsun. Büyükşehir arazilerimize çöktü diyene kadar, CHP adayı önce İzmit’li esnaflarımızın parasına çökmekten vazgeçsin.
2-)Beş yılda İzmit Belediyesi’ne ait sattığı gayrimenkullerin toplam tutarı ne kadar?
3-) Hergün basında yer alan, aylık 3 milyona giden ihaleyi iptal edip aynı işi 8 milyona neden ve hangi komisyoncuya verdin? Bu ihalenin toplam zararı olan 25 milyon kimlere gitti?

Bu vesile ile, CHP adayının İzmit’imizi sürekli içine çekmek istediği kavga ortamından kurtarmaya, İzmit Belediyemizi tekrar gerçek sahibi olan milletimizle buluşturmaya bir hafta kaldı.