Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Ücretsiz spor kursu için AK Partili o ismin mağazasından forma şart!”

Körfez Belediyesinin ücretsiz spor kurslarına çocuklarını göndermek isteyen velilerin, AK Partili eski meclis üyesi Sinan Fidan’ın mağazasından 800 liralık forma almak zorunda bırakıldığı ortaya çıktı.

Körfez Belediyesinin ücretsiz spor

EMEP Kocaeli Büyükşehir adayı Arzu Erkan, Körfez’de gittikleri okul önlerinde görüştüğü velilerin bu durumu anlattığını ve bahse konu spor mağazasına giden bir velinin de kendisine ulaşarak, mağazada yaşanan diyalogların görüntülerini de kendisine ulaştırdığını ifade etti.

’FORMA YOKSA, ÜCRETSİZ KURS DA YOK!’

Erkan, Körfez Kuzey Mahallesi’nde faaliyet gösteren Cemil Fidan Kundura isimli mağazanın bir önceki dönem AK Partili meclis üyesi Sinan Fidan’ın aile şirketi olduğunu ve 2023 Nisan ayında açılışı yapılan belediyeye ait Esentepe-Kuzey Spor Tesislerindeki ücretsiz kurslara katılmak isteyen çocuklara, bu mağazadan forma alma şartı getirildiğini iddia etti.

‘VİCDANINIZ SIZLAMIYOR MU?’

Erkan, “Körfez Belediyesi’nde Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen spor akademisi malzeme alım ihalesini 1 milyon 39 bin lira bedelle alan şirket, Cemil Fidan Kundura Turizm İnşaat San. Ltd. Şti. Yani, Körfez Belediyesi zaten açtığı ihale ile spor akademisi, ilçedeki okullar, ilçedeki amatör spor kulüplerinin malzeme temini bu şirketten sağlıyor. Hem bu şirketten spor malzemesi alacaksınız, hem de ücretsiz dediğiniz spor okullarına devam edecek çocuklara yine bu şirketten forma almayı dayatacaksınız. Usulsüzlük, hukuk tanımamazlıkta sınır tanımadığınız gibi yoksul emekçi çocuklarını mağdur ederken de vicdanınız bile sızlamıyor” diyerek tepki gösterdi.