Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünal Özmural’dan hodri meydan! 

Büyükşehir’in Cumhuriyet Parkı ile ilgili tutumunu ve tavrını eleştiren İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, Büyükşehir’e seslenerek; “Kimileri Koltuktan kimileri de sandalyeden derdini anlatır. Kim mi kazanır? Hep birlikte göreceğiz” dedi 

Büyükşehir’in Cumhuriyet Parkı ile

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal belediyecilik anlayışıyla Cumhuriyet Parkı’nı yeniden canlandırarak İzmit halkının hizmetine ve kullanımına sunmak için hayata geçirdiği yenileme projesinde ilerleme kaydedilemiyor. Projenin hayata geçirilmesi ile birlikte hem Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nün Gazi Lisesi’nin koruma alanına Cumhuriyet Parkı’nı dahil etmesiyle hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından engellenmeye çalışılıyor.

“VATANDAŞIN SESİNE KULAK TIKIYORLAR”

Farklı mecralardan Cumhuriyet Parkı’nın İzmitlilerin elinden alınarak ranta kurban edilmesine kayıtsız kalamayan isimlerden biri olan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyet Parkı ile ilgili kararını ve tutumunu eleştirdi. Başkan Hürriyet’in Cumhuriyet Parkı’nda sandalye üzerinde gerçekleştirdiği tarihi konuşmanın fotoğrafını yayınlayan Özmural paylaşımında tepkisini, “Kimileri Koltuktan kimileri de sandalyeden derdini anlatır. Kim mi kazanır? Hep birlikte göreceğiz” sözleri ile göstererek vatandaşların sesine kulaklarını tıkayan zihniyete de bir nevi ‘hodri meydan’ dedi.