Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÜniAK FEST’te Kocaeli öne çıktı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’nın Düzenlemiş olduğu ÜNİAK FEST’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilden gelen üniversiteli gençlerle buluştu. Binlerin katıldığı programda Kocaeli Gençlik Kolları, Erdoğan’dan yine MaşAllah aldı.

AK Parti Genel Merkez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığınca Volkswagen Arena’da düzenlenen Üniversiteli AK Gençlik Festivali’nde (ÜniAK FEST), 81 ilden gelen gençlerle buluşarak önemli açıklamalarda bulundu.

“MAŞALLAH KOCAELİ”

AK PARTİ Kocaeli Gençlik Kolları’nın da sabahın erken saatlerinde yer aldığı programda, Kocaeli’nin AK Gençleri her zaman olduğu gibi farkını gösterirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, “MaşAllah Kocaeli” demeyi ihmal etmedi.

“HER ZAMAN REİS’İMİZİN SOL YANINDAYIZ”

Kocaeli Gençlik Kolları Olarak her zaman, her programda Cumhurbaşkanı’nın sol yanında bulunduklarımı belirten Çağlayan, “Bugün tekrar ve tekrar Reis’imizden, Cumhurbaşkanımızdan bu davaya gönül vermiş Kocaelimizin güzide AK Gençliğine adına MaşAllah’ımızı aldık. Her zaman, her programda Reis’imizin sol yanında, sesimiz kısılana dek Kocaeli rüzgarı esecek ve daima Kocaeli Gençliği Reis’inin yanında nidalarını yükselteceğiz. 81 ile ve tüm türkiyeye Kocaeli Gençliğinin farkını gösteren tüm dava arkadaşlarıma, yoldaşlarıma teşekkür ediyorum “ dedi.