Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü: Hürriyet şov yapıyor

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in şov yaptığını söyledi. Ünlü, “Fatma Kaplan Hürriyet kendini mağdur göstermek için İzmit gündemini yanıltıyor” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın açıklamasını partisinin il binasında gerçekleştirdi. Yapacakları istişare toplantısı hakkında bilgiler veren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “22 Ocak’ta Antikkapı Restoran’da daraltılmış istişare toplantısı yapacağız. Şubat ayı programımız belirlenecek. 2021’in çalışma programı gözden geçirilecek. Toplantıda ayrıca il kadın ve ilçe kadın kolları başkanlarının atamaları gerçekleştirilecek. Toplantının ilk kısmı basına açık olacak sonra basına kapalı olarak devam edeceğiz” dedi.

İZMİT’E SORUŞTURMA İDDİASI

Basın açıklamasının sonunda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e çöp soruşturması açılması iddiasından ötürü eleştiride bulunan Ünlü, “Fatma Kaplan Hürriyet kendini mağdur göstermek için İzmit gündemini yanıltmak adına yaptığı bir şeydir. Soruşturma şova dayalıdır. Kocaeli’nin bu kadar sorunun olduğu halde hala böyle şeyler söylemesi şovdan ibarettir. Bu gelip gitmeleri vatandaş nezdinde hiçbir işe yaramayacaktır. Boşuna uğraşıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın İzmitli bundan yana değil” dedi.