Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü, Hürriyet’e “Samimiyetsiz” dedi!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e Azerbaycan konusunda yüklendi ve Hürriyet’e “Samimiyetsiz” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün il binasında bir basın toplantısı düzenledi. Ulusal ve kent gündemine dair açıklamalarda bulunan Ünlü, Türkiye ekonomisi üzerinde spekülasyon yapanlara yüklendi. Askıda ekmek kampanyasında ihtiyaç sahiplerine destek olduklarını ifade eden Ünlü, “Biz daha önce de bu yönde yardım yaptık. Askıda ekmek kampanyası siyasi bir girişim değil. Bölüşürsek tok oluruz. Bölünürsek yok oluruz” dedi.

SAHA ÇALIŞMALARI İÇİN SEÇİM TATBİKATI

Kocaeli’de saha programlarıyla ilgili bilgi veren Ünlü, “17 Ocak 2021’de yapılacak tatbikatla bu saha programlarının birinci etabı bitirilecektir. Üye katılımları ile partimiz gücüne güç katmaktadır. Bugün Derince ilçesinde mesleki ve teknik anadolu lisesinde öğrenciler tonlarca dezenfektan üretiyor. Eğitim camiasına teşekkür ediyorum” dedi.

“HARUN YILDIZLI DA AYNI FİKİRDE OLACAKTIR”

Aydın Ünlü, “Kocaelispor’un galibiyeti için teşekkür ediyoruz. İzmit Belediye Başkanının ters astığı bayrak savaş dönemi anlamına gelir. Kendisine teşekkür ederiz. Bir gün sonra onlarca şehide rağmen caz konseri yaptılar. Bu konuya samimiyetsiz olduklarını gördük. Bunları yapacağına İzmit Belediye Başkanı meclis üyelerimizin, tespit ettiği eksikleri gidersin. Örgüt içindeki karışıklıklardan kurtulsun ve hizmete odaklansın. CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı da bu konuda bizimle aynı fikirde olacaktır” dedi.

YENİ ÜYELERE ROZET

Açıklamanın ardından partiye yeni üye olan isimlere Aydın Ünlü tarafından rozet takıldı. Fatih Laçin, Serdar Dursun, Ahmet Dursun, Samet Duran, Emre Köftercioğlu, Hakan Öztürk, Serhat Bostan, Sezer Dursun, Ali Cemla Turan üyelikleri yapılan isimler oldu.

MHP Kocaeli yeni uyeler