AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, 1 Ekim’de yapılan İzmit Belediye Meclis Toplantısı’nın ardından konuştu. AK Partili Ünlü; “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yapılan aylık meclis toplantısında iki lafından birini dönüp, dolaşıp Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne getirdi. Fatma Hanım’ı anlıyoruz. Hayaller Paris! Ama gerçekler İzmit be Fatma Hanım” açıklamasında bulundu.
İKİ LAFINDAN BİRİSİ BÜYÜKŞEHİR
İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yapılan aylık meclis toplantısında iki lafından birini dönüp, dolaşıp Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne getirdi. Fatma Hanım’ı anlıyoruz. Hayaller Paris! Ama gerçekler İzmit be Fatma Hanım.
HAYAL KURMAYA DEVAM ETSİN
Daha şehrini temiz tutmayı başaramayan, 6 yılda sıfırdan başlayıp bitirdiği tek bir eseri olmayan, bıraktık sıfırdan başlamayı Yenişehir Mahallesi’nde 2019’da AK Parti dönemi kaba inşaatı bitmiş çok amaçlı hizmet binası, Gölkaypark, Deprem Müzesi, Cephanelik Mesire Alanı gibi pek çok yeri çürümeye terk eden Fatma Hanım hayal kurmaya devam etsin.
ÇAMUR ATMAK FATMA HANIMA YAKIŞMADI
Ama sırf bu yüzden İzmit’e çağ atlatacak metroya, “yılan” demek, Gebze Belediye Başkanıyla yaşadığı polemiği sanki Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaşamış gibi anlatıp çamur atmak hiç yakışmadı Fatma Hanım. Ya ne dediğinizi bilmiyorsunuz ya da hayalleriniz gözünüzü kör etmiş; gerçeklikten kopmuşsunuz.”