Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatandaşlar heyecanla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’da gerçekleşecek mitingin ardından Kocaeli’de vatandaşlarla buluşacak. Kocaeli Kongre Merkezi yanındaki miting alanında toplanan vatandaşlar heyecanla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın alana gelişini bekliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde 50. ve son mitingini Kocaeli’de gerçekleştirecek. Şu saatlerde Bursa’da miting gerçekleştiren Erdoğan miting sonrasında helikopterle Kocaeli’ye gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini Kocaeli Kongre Merkezi’nin yanındaki miting alanında bekleyen vatandaşlarla bir araya gelecek. Erdoğan’ın Kocaeli’de vereceği mesajlar merakla bekleniyor. Miting alanına gelen vatandaşlar da AK Parti bayrakları ve Erdoğan’ın ismi yazılı bandana ve atkılarla heyecanla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor.

İKİ ARAMA NOKTASI

Büyük Kocaeli Mitingine katılmak için gelen vatandaşlar iki noktadan içeri alındı. Vatandaşlar hem Kongre Merkezinin ana giriş bölümünden hem de sahil bölgesinden içeri alındı. İki arama noktasında yapılan aramaların ardından vatandaşlar içeri alındı.