Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yakup Törk aday nasıl olunur gösterdi!

CHP’de belediye başkan adayları seçim propaganda çalışmalarını ağırdan alırken pazartesi günü Dilovası adaylığı netleşen Yakup Törk adeta partililerine ders verdi. Eşiyle birlikte kameralar karşısına geçen Törk, seçim startını verdiği özel bir klip hazırladı.

CHP'de belediye başkan adayları

CHP’de belediye başkan adayları seçim propaganda çalışmalarını ağırdan alırken pazartesi günü Dilovası adaylığı netleşen Yakup Törk adeta partililerine ders verdi. Eşiyle birlikte kameralar karşısına geçen Törk, seçim startını verdiği özel bir klip hazırladı.  Dilovası halkı için bir mesaj da yayınlayan Törk şu ifadeleri kullandı: “Sevgili Dilovası halkı, Ben Yakup Törk, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Dilovası belediye başkan adayı olarak sizlerin karşısına çıkıyorum. Sizlerin desteği ve güveniyle Dilovası’nı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için buradayım.

YAKUP TÖRK’TEN DAVET

Göreve geldiğimde, şehrimizin karşı karşıya olduğu sorunları biliyor ve çözüm için elimden geleni yapacağımı taahhüt ediyorum. Şehrimizin çevresel sorunlarını çözmek, altyapıyı güçlendirmek, eğitim ve sağlık hizmetlerini iyileştirmek için çalışacağım.
Ancak bunu tek başıma yapamam. Sizlerin desteği ve katılımı olmadan gerçek değişimi sağlayamayız. Bu sebeple, sizleri de projelerimize, fikirlerimize ve vizyonumuza ortak olmaya davet ediyorum.

CHP’LİLER ESNAF ZİYARET EDİYOR

Her birinizin fikri, önerisi ve eleştirisi bizim için çok değerli. Birlikte hareket ederek, Dilovası’nı daha güzel bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum. Desteklerinizi ve oy verme hakkınızı kullanmanızı rica ediyorum. Sizlerin desteğiyle, birlikte başaracağız. Teşekkür ederim.” Bilindiği üzere CHP’de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı da dahil, Derince ve benzeri bölgelerde adaylar beklenen performansı ortaya koyamıyor. Sahada iktidar partisi algı olarak oldukça önde yer alıyor. CHP’liler şu ana kadar çarşı pazar ve esnaf ziyaretleriyle yetiniyor.