Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yakup Törk’ten Bıyık’a vaat eleştirisi!

CHP Darıca eski İlçe Başkanı ve 31 Mart 2019’daki seçimlerde CHP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk, vaatlerinin yüzde 92’sini tamamladığını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a tepki gösterdi.

CHP Darıca eski İlçe

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi işbirliğinde yapımı tamamlanarak hizmete giren Nenehatun Ahmet Çalık Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla açıldı. CHP Darıca eski İlçe Başkanı ve 31 Mart 2019’daki seçimlerde CHP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk, 2022 yılında tamamlanan projenin bir buçuk yıl sonra bakan getirilerek açılmasına tepki gösterdi. Törk, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın, 2 kez açılışını yaptığı Futbol sahasının reklamına milyonlarca para harcayarak Darıca’lının kaynağını israf ettiğini, Yapılan futbol sahasının Herhangi bir resmî ve Profesyonel müsabaka yapmaya uygun olmadığını söyledi.

“SADECE TESİS BİNASI BÜYÜTÜLDÜ”

Törk’ün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Basına ve Kamuoyuna…  Bugün açılışı yapılan Nenehatun Futbol Sahası 10 yıldır hizmet vermekte. Klüplerimizin taleplerine rağmen kompleks bir proje yapmak adına 10 yıl beklendi. Fakat ortaya çıkan proje mevcut durumdan çok da farklı olmadı. Sahalar yine aynı ölçülerde kalarak, sadece Tesis binası bir miktar büyütüldü. Kulüplerimizin ve sporcu gençlerimizin ihtiyaçları maalesef karşılanamadı. Anlatılanların aksine Yapılan futbol sahası Herhangi bir resmî ve Profesyonel müsabaka yapmaya müsait değil.

“REKLAMA MİLYONLARCA PARA HARCAYARAK İSRAF ETTİ”

2022 de tamamlanıp açılışı yapılan tesis 1 buçuk yıl sonra  2023 de bugün Spor Bakanı getirilerek yeniden Darıca’lılara büyük bir hizmet ve esermiş gibi pazarlanmaya çalışıldı. Belediye personeline, spor kulüplerindeki minik yavrularımıza eziyet olacak bir şekilde saatlerce ayakta tutularak ve halkın hiç rağbet göstermediği bir açılış yapıldı. Darıca’yı çukurdan, altyapı sorunundan, su baskınlarından, bozuk yollardan, trafik keşmekeşinden kurtaramayan, maalesef kayıp bir 5 yıl daha yaşatan Belediye başkanı 2 kez açılışını yaptığı Futbol sahasının reklamına milyonlarca para harcayarak Darıca’lının kaynağını göz göre göre israf etmiştir.

“BAŞKA BİR ŞEHİRDE Mİ YAŞIYORUZ, NASIL VAATLERİN YÜZDE 92’Sİ YAPTINIZ?”

Vaat ettikleri projelerin %92 sini gerçekleştirdiğini söyleyerek  Darıca’nın her alanına Bilboard reklamı veren sayın Başkana Soruyorum;Sizin gerçekleştirdiğiniz projeler Darıca’lının sorunlarını neden çözmüyor?  Nerde bu projeler, Biz başka bir şehirde mi yaşıyoruz nasıl oluyor da vaatlerinizin  %92 sini yaptınız? Yoksa  sizin projeleriniz sadece yandaşlarınıza yarayan projeler mi!!! Trafik, alt yapı, internet, yol, kaldırım, elektrik, Okul, kreş ve anaokulu gibi Darıca’mızın sorunları  hala orta yerde durmakta….  Belki Kendi yandaşlarınızı inandırabilirsiniz ancak artık Darıca’da yaşayan vatandaşlarımız gerçekleri tüm çıplaklığı ile görüyor. Size oy veren seçmen bile pişmanlığını dile getirerek 5 kayıp yıl ve Büyük bir hayal kırıklığı içinde olduğunu ifade ediyor. Sizler belki görmezsiniz ama ben gördüklerimi Darıca’lının ve Kamuoyunun takdirine sunuyorum.”