Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaşar Çakmak dünyanın örnek ilçesini açıkladı

AK Parti Başiskele ilçe danışma toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Başiskele, gerçekten coşkulu bir yer. Dünyada örnek ilçe gösterin deseler her şeyden önemlisi insanı inanmış, imanı, bayrağına, ezanına saygılı, birbirini seven örnek bir yaşam süren bir ilçe olarak görüyorum Başiskele’yi” dedi.

AK Parti Başiskele ilçe

Özgun imzaAK Parti İlçe Danışma toplantıları bugün Başiskele ile devam etti. Başiskele Karşıyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile il yöneticileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi, ilçe başkanları, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi nedeniyle Fransa’da olduğu öğrenildi.

HERKES ÖZGÜR BU ÜLKEDE

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Başiskele, gerçekten coşkulu bir yer. Dünyada örnek ilçe gösterin deseler her şeyden önemlisi insanı inanmış, imanı, bayrağına, ezanına saygılı, birbirini seven örnek bir yaşam süren bir ilçe olarak görüyorum Başiskele’yi. Kocaeli’de en yüksek oy almak başlı başına, bu madalyayı göğsünüze takmak rabbim ahirette karşılığını göstersin. Başiskelemizde altyapıda, üstyapıda, her şeyden önemlisi insanımıza dokunan sosyal belediyecilikte yaptıklarımızı tek tek anlatmaya gerek var mı? Bilmeyenlere ulaşmamız lazım. O konuda da çok iyi olduğumuzu gayet iyi biliyorum. 21 yıllık davanın en büyük hizmeti bence özgürlüklerdir. Bunu dost-düşman herkes tespit ediyor. Herkes özgür bu ülkede.

EN YÜKSEK OYU ALACAK

Tuzla Belediye Başkanımıza saldırdılar. Başlarına geleceğini hissediyorlar. Başörtüsü problemini biz çözdük diyorlar. Bizi saf mı zannediyorsunuz? Saf olan sizsiniz. AK Parti bu seçimde bütün il ve ilçelerde tarihinin en yüksek oyunu alacak. Bizim aramızdaki samimiyeti, gayreti, tevazuyu, çalışmayı kesintisiz devam ettirmemiz gerekiyor.”