Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaşar Çakmak’a asgari saygı daveti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi CHP’li Orhan Tanış, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak’ı bir paylaşımından ötürü asgari saygıya davet etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi

ABD Başkan Adayı Joe Biden’i “Amerikayı samimi ve kalıcı dost zannedenler yanılır. Sadece Amerika da değil, Çin, Rusya, İngiltere, Almanya, Fransa, İsrail ve tüm hatta devletler öncelikle kendi çıkarını düşünür. Ve rahatça satar. Aşağıdaki video bunu kanıtlayan binlerce örnekten sadece biri. Muhalefetin böyle bir ülkeyi dost seçerek iktidara gelemeye çalışması yanlıştır, düşündürücüdür. Allah cc iktidarı da muhalefeti de doğru yollardan ayırmasın. #BayKemalveDostları sizi takipteyiz.” ifadeleriyle eleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak‘a  CHP’dentepki geldi.

İLÇE BAŞKANINI KUTLADI

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Orhan Tanış, “Aynı partiye ait aynı konuda iki açıklama. Birincisinde art niyetsiz seviyeli bütünleştirici bir tepki, Diğerinde seviyesiz, bölücü, ve asgari seviyeden yoksun bir açıklama. AKP Karamürsel İlçe Başkanı Sn. Sait Mete‘nin seviyeli siyaset tarzını kutluyorum.

YAŞAR ÇAKMAK’A ELEŞTİRİ

Yine Akp Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Sn. Yaşar Çakmak’ı seviyeden yoksun bütünleştirilikten uzak siyaset tarzını kınıyorum. Bay Kemal dediği kişinin bu ülkenin ana muhalefet partisi lideri ve milyonların temsilcisi olduğunu hatırlatır kendisini asgari saygı seviyesine davet ediyorum.” dedi.

tanis

sait mete

yasarcakmak