Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaşar Kardaş’tan “Cumhuriyet Parkı” açıklaması: “Kanuna göre hareket edin!”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde Cumhuriyet Parkını İzmit Belediyesi!nin yapmasına karar verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, “Lütfen kanuna göre hareket edin” çağrısında bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclisinde İzmit’te bir süredir tartışma konusu olan Cumhuriyet Parkı yeniden gündeme geldi ve nihai karar alındı. Büyükşehir meclisinde oy birliğiyle devir yetkisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a verildi. Protokolün imzalanmasının ardından ise İzmit Belediyesi Cumhuriyet Parkı’nı yapabilecek. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, Cumhuriyet Parkı’yla ilgili yaşanan gelişmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Lütfen kanuna göre hareket edin” çağrısında bulundu.

“LÜTFEN KANUNA GÖRE HAREKET EDİN”

yasar kardas aciklama

Yaşar Kardaş, yaptığı açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tahir Büyükakın’a diyebileceğimiz tek şey; “Kadın kazandı.” KBB Meclisi 2005 yılında bir karar alıyor ve siz şimdi diyorsunuz ki “Olmaz, o karar eski karar” Öyle şey olmaz! Meclisinizin 17.02.2005 tarih ve 433 sayılı bir kararı var ve sizin o karara uygun hareket etmeniz gerekiyor. Cumhuriyet Parkı’yla ilgili herhangi bir lütfa ihtiyacımız yoktur. Çünkü zaten sonuç ortadadır. Lütfen kanuna göre hareket edin ve olması gerektiği gibi bu konuyu çözüme kavuşturalım.”