Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaşar Kardaş’tan Ruhi Çavdar’a: “Çirkin mizansenin başrol oyuncusu oldun”

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, MHP Eski İl Başkanı Ruhi Çavdar’ın Başkan Hürriyet’e yönelik kullandığı ağır ifadelere yönelik yaptığı paylaşımda, “Cinsiyetçi ifadelerin ve bir belediye başkanına yönelik aşırı saygısız tutumun, seni politik bir figür olmaktan çok, çirkin bir mizansenin başrol oyuncusu haline getirdi” dedi 

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında MHP Eski İl Başkanı Ruhi Çavdar’ın Başkan Hürriyet’e yönelik kullandığı ağır ifadelere dair açıklamalarda bulundu. Kardaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “MHP eski il başkanı Ruhi Çavdar. Özür dilerim, oğlu Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde iş başı yapan Ruhi Çavdar desek daha doğru olur! Bir kentin belediye başkanına üstelik kadın bir belediye başkanına hiçbir platformda “Şımarık kız” “Gevşek” gibi alelade ve basit kelimelerle hitap edemezsin. 

“AŞIRI SAYGISIZ BİR TUTUM”

Bu şekilde saçma sapan ifadeler kullanarak sözde aşağılamaya çalıştığınız kişi, sadece bir şehrin seçilmiş temsilcisi değil aynı zamanda ona oy veren binlerce insanı da temsil etmektedir. Cinsiyetçi ifadelerin ve bir belediye başkanına yönelik aşırı saygısız tutumun, seni politik bir figür olmaktan çok, çirkin bir mizansenin başrol oyuncusu haline getirdi.

“SALDIRIYA VARAN İFADELER”

Gelinen noktada, senin kişisel saldırıya varan bu ifadelerin, maalesef konuyu tamamen bağlamından koparmış ve asıl meseleyi gölgede bırakmıştır. Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet basın toplantısında “Borçtan haberimiz yok” demedi; araç haczinden haberimiz yok” dedi. Ki SGK’nın araçlara haciz meselesini zaten belediyeye resmi yazı yazarak bildirmedi. Biz Talha Kös’ün açıklamasının yer aldığı haberleri okuduğumuzda SGK’yı aradık ve 15 adet araca konan hacizden sözlü olarak haberimiz oldu. 

SORULARI SIRALADI

Şimdi gelelim asıl sorulara? Bize resmi yazısı gelmeyen bir haciz meselesi nasıl oluyor da resmi evrakı bize gelmeden AKP’lilerin elinde oyuncak oluyor? Resmi yollarla belediyemize iletilmeyen bu bilgiler, nasıl oluyor da AKP’lilerin eline  geçiyor?  Bu, basit bir tesadüf mü, yoksa birileri sistematik olarak devlet mekanizmasını kendi çıkarları için mi kullanıyor? 

“CAN KULAĞIYLA DİNLEYİN”

Bu soruların cevaplarını elbet veremeyecek ama biz Ruhi Bey’e şunu hatırlatalım. 

Özellikle kadınlara yönelik sözlerinizi seçerken, bir dahaki sefere biraz daha düşünüp, saygılı olmayı tercih edin. Sonra da hem haberleri hem de basın toplantılarını can kulağıyla dinleyin ki; bu şekilde kulaktan dolma bilgilerle ofsayta düşmeyin.”