Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasin Özlü: Seçim beyannamemizin yüzde 82’isini hayata geçirdik

AK Parti Başiskele ilçe danışma toplantısında konuşan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projelerin yüzde 82’sini hayata geçirmişiz. Aklımızda olmayan onlarda projeyi de hayata geçirmişiz. 586 milyon TL’lik eser, hizmet yatırımı Başiskele’ye kazandırmışız.”

AK Parti Başiskele ilçe

Özgun imzaAK Parti İlçe Danışma toplantıları bugün Başiskele ile devam etti. Başiskele Karşıyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile il yöneticileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi, ilçe başkanları, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi nedeniyle Fransa’da olduğu öğrenildi.

SEÇİM BEYANNEMİZİN YÜZDE 82’SİNİ HAYATA GEÇİRDİK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda konuşan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Yaşanan sıkıntılara rağmen mesela pandemiye rağmen çalıştık. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projelerin yüzde 82’sini hayata geçirmişiz. Aklımızda olmayan onlarda projeyi de hayata geçirmişiz. 586 milyon TL’lik eser, hizmet yatırımı Başiskele’ye kazandırmışız. Bu sadece Başiskele Belediyesi’nin kazandırdığı hizmet. İş yapmayı seviyoruz. Çalışmayı seviyoruz. Gittiğimiz yerlerde ilgiyi görüyoruz ve bu takdir enerjimize enerji satıyor.

ŞEHRİMİZİN EN GÜZEL KÜTÜPHANESİNİ YAPTIK

Seçimlerde de söyledik; gençlik çalışmalarımızda Genç Ala gençlik çalışmalarımızda üç ödül aldık. Kale markasıyla kadın ve ailemiz kalemiz dedik, bir marka halinde topladık. Kadın Aile Yaşam Merkezimizi açtık; bütün çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Hızla dijitalden dünyada belediyemizde dijital dönüşümünü başlattık. Artık insanlar bizim belediyemize gelmeden inşaat ruhsatı başvurusu bile yapabiliyorlar. Kütüphanemizi yaptık. İlçemizin ilk kütüphanemizi şehrimizin en güzel kütüphanemizi yaptık. Projeleri kısa kısa geçeceğim. 3 yılda 45 tane yeni park 2 tane millet bahçesi yaptık. Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimizi bitiriyoruz. Atık Getirme Merkezi’ni kuran ilk belediyeyiz.

ÜLKEMİZİ DÜNYA DEVLETİ HALİNE GETİRDİK

Başiskele Termal Tesisi’ni Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 149 milyon liraya yaptık. Seymen Kışlamız başlıyor; TOKİ yapacak. Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezimiz inşaat halinde. Bu hizmetleri sizin desteğiniz olmadan yapamayız. Cuma günü Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı Manifestosu’nu açıklayacak. Ülkemizi dünya devleti haline getirmeyi başardık. Manifestoda 2023 seçimleri ve geleceğin Türkiye’sinin vizyonunu hep birlikte paylaşacağız. 2023 seçimlerinde en güçlü desteği Cumhurbaşkanımıza Başiskele’den vermeye hazır mıyız? 3 buçuk yıldır bu kardeşinize her platformda verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.”