Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasin Özlü’ye Bahçecik’ten büyük destek!

Başiskele Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Yasin Özlü, Bahçecik’te gerçekleştirdiği halk buluşmasında bölge sakinlerinin büyük ilgisini topladı.

Başiskele Belediye Başkanı, AK

Başiskele’de 31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala seçim çalışmalarını gece gündüz demeden yoğun tempoda sürdüren AK Parti ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, Bahçecik Merkez Camii önünde hemşehrileriyle buluştu. Yasin Özlü’nün Bahçecik Halk Buluşması programı da diğer mahallelerde gerçekleştirdiği halk buluşmaları gibi yine miting havasında geçti.

YOĞUN KATILIM

Bahçecik sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği halk buluşmasına AK Parti MKYK Üyesi ve Önceki Dönem Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, partililer ve 7’den 77’ye çok sayıda yüzlerce vatandaş katılım sağladı.

YASİN ÖZLÜ: EN ÇOK İNSANA YATIRIM YAPTIK

Bahçecik sakinlerinin büyük sevgi seli ve tezahüratlarıyla kürsüye çıkan Başiskele Belediye Başkanı,  AK Parti ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Yasin Özlü, 5 yıllık görev süresince rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra en fazla da insanın ihyası için yatırımlar yaptıklarını söyledi.

M. Yasin Özlü konuşmasında şunları söyledi: “Tam 5 yıl önce sizlerin huzuruna çıktım. Sözler söyledim. Başiskeleliler söylediğim sözlerime itimat ettiler. Bana bu güzel ilçenin Belediye Başkanı şehr-i emini olma görevini verdiler. Bizi Başiskele Belediye Başkanı yaptılar. Hep birlikte bu güzel şehre, bu güzel şehrin insanlarına Başiskele’nin itimatına layık olmak için tevazuyla, samimiyetle ve gayretle çalıştım. Niyet hayır olunca akıbet de hayır oluyor hamdolsun. Başiskele’mizin her köşesinde güzel işler yaptık. Güzel işler yapmak nasibimiz oldu. Hizmet araç filosu gerekiyordu, en iyisini kurduk. Yeni yollar gerekiyordu, en güzelini açtık. Çocuklarımıza rehberlik gerekiyordu, onların abisi olduk. Başiskele’de gençler genç olmanın farklı olmasını istiyorlardı, Başiskele’de genç olmayı farka dönüştürdük. Kadınların toplumu sarıp sarmaladığı gibi belediyenin de onları el üstünde tutması gerekiyordu; kadınları, annelerimizi, baş tacımız yaptık. Yetimin yoksulun, yaşlının, engellinin, kendini kimsesiz hissedenlerin

belediyesi olmaya gayret ettik. Vatandaşlarımızın taleplerini emir bildik. Hepsini yapmaya gayret ettik. Güvenli, konforlu parklar isteği vardı, muhteşem parklar yaptık. Millet bahçeleri yaptık. Şehir merkezleri, semt meydanları yaptık. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra en fazla insanımızın ihyası için yatırımlar yaptık.”

“SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE VE UYUMA BÜYÜK ÖNEM VERDİK”

“Bizim işimiz var, işimizi yapıyoruz. İşimiz var, işimizi söylüyoruz. Hamdolsun 5 yıl önceye göre daha gelişmiş bir Başiskele’de yaşıyoruz. Hizmet ve eserlerimizi üretirken sürdürülebilirliğe ve uyuma önem verdik. Hesap verebilir, şeffaf bir belediyecilik anlayışını icra ettik. Taş üstüne taş, hizmet üstüne hizmet koyduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize gösterdiği eser ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneğini kentimizde yaptık. Yaptığımız her işte şehrin doğal kaynaklarını, ekonomik kaynaklarını, beşeri kaynaklarını daha güzeli için seferber ettik.  Başiskele Belediyesi kaynaklarıyla, yapılması zor olan işleri dahi idari ve mali yönetim anlayışımızla, büyükşehir belediyemizin, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, bakanlıklarımızın desteğiyle ve uyum içerisinde çalışarak yaptık.”

“MİLLETE HİZMET EN GÜZELİ”

“Belediye başkanlığı zor bir iş; ama çalışınca, bu işe gönül verince gerçekten sizlere hizmet etmek ayrıca çok keyifli bir iş. Görev yaptığım 5 yıl içerisinde öngörülemeyen deprem, salgın hastalıklar, bir takım ülkemizin etrafında yaşanan olaylar sebebiyle yaşanan ekonomik zorluklara rağmen sonsuz ihtiyaçları sınırlı kaynaklarla en güzel şekliyle karşılamaya çalıştık. Bunun için de gösterdiğimiz gayreti, ortaya koyduğumuz duruşu sizler hep takdir ettiniz ve bizlerin hep yanında oldunuz.”

“TÜRKİYE’DE VE KOCAELİ’DE ÖRNEK BİR BELEDİYE OLDUK”

Belediye Başkanlığı süresince yaptığı hizmet ve eserlerden de bahseden Cumhur İttifakı Başiskele Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, “Türkiye’de ve Kocaeli’de örnek bir belediyecilik anlayışıyla kentimize güzel işler kazandırdık. Hep birlikte inşallah daha güzel işler yapacağız. Bitmedi devam ediyoruz. İşimiz var. İşimizi yapmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle sizlerin desteğiyle. 31 Mart’tan sonra da işimizi yapmaya devam edeceğiz. 5 yıl sonra Cumhur İttifakı’nın ve AK Parti’nin belediye başkanı adayı olarak

tekrar huzurlarınıza çıkmak bu kardeşinize nasip oldu. Şimdi yeni bir başlangıç için yola çıktık. Yine süreklilik rehberimiz olacak. Başiskele’ye verdiğimiz hizmetler ve Başiskele halkının memnuniyetini arttıran hizmetlerimizi, güzel işlerimizi geliştirerek yolumuza devam edeceğiz. Biliyoruz ki Başiskele hizmetin en güzeline layık. Hizmet ve eserlerimize

önümüzdeki dönemde yenilerini ekleyeceğiz. İlçemizin marka değerini ve yaşam kalitesini yükselteceğiz inşallah.” diye konuştu.