Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni dönem böyle: Seçilmişlerin koltuğuna atanmışlar oturuyor

Bir dizi görüşme ve temaslar için Kocaeli’ne gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Bakan, KBB Başkanı Tahir Büyükakın’ın makamında oturdu

Bir dizi görüşme ve
SEBO İMZA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bir dizi görüşme ve ziyaret için Kocaeli’ye geldi. İlk olarak Kocaeli Valiliğini giden Bakan Işıkhan, daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyaretin dikkat çeken fotoğraflarından biri Bakan Işıkhan’ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Başkan Tahir Büyükakın’ın makam koltuğuna oturması oldu.

KOCAELİ HALKININ TEMSİLİYET MAKAMI

Teamülde birçok yönetici, seçilmiş kişilerin veya bir başka temsiliyetin makam koltuğuna oturmayı tercih etmese de tersini yapanların sayısı da fazla. Kocaeli halkının temsiliyet makamı olan ve Kocaeli büyükşehir Belediye Başkanı’na ait olan makam koltuğuna atanmış bir isim olan Bakan Işıkhan’ın oturması günümüz anlayışına normal gelse de nezaketen doğru değil.

TERCİH ÜST YÖNETİCİNİN

Burada tabii ki makam sahiplerinin bir tavır koyması olanaksız. Bir bakan veya daha üst yönetici makamı ziyarete geldiğinde makam koltuğuna oturma tercihi kendisine bırakılıyor. Geçmiş dönemlerde makam koltuklarına oturmamayı prensip edinen siyasiler vardı ancak Türkiye’de her şey tersine, negatifine evriliyor.