Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yenice: “İzmit Belediyesi, Sirmen’e mi laf atıyor?”

İzmit Belediyesi tarafından bugün Kocaeli geneline İSU’yu hedef alarak attığı kısa mesaj hakkında Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, muhalefet yapacağım derken İzmit Belediyesi’ni eski başkanları Sefa Sirmen’i eleştirdiğini belirtti.

İzmit Belediyesi tarafından bugün

AKP, İzmit Belediyesi tarafından Fethiye Caddesi Düzenleme Projesi kapsamında yaptığı çalışmaları eleştirdi.  AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İSU’nun ve İzmit Belediyesi’nin iki mesajını da sosyal medya hesabına koyarak, “İzmit Belediyesi, sonu ‘..Anlayışınız için teşekkür ederiz’ diye biten İSU’nun yalnızca bölgedeki abonelerini bilgilendirmek için gönderdiği kısa mesaja saldırı diye yaygara koparıyor. İzmit’in tamamına kısa mesaj atıyor. Objektif şekilde iki mesajı da paylaşıyorum. Sizce hangisi saldırı?” dedi.

“ÇUVALLADIĞINIZI SİZ DE BİLİYORSUNUZ”

İzmit Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş da, ‘Nasıl başladı, nasıl gidiyor’ başlığı ile yaptığı paylaşımda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in işe başlarken şantiye alanının her yerine posterlerini asarak çalışmayı tek başına sahiplendiğine ama aylar geçip de eleştiriler geldiğinde posterleri kaldırıp, bu kez Sedaş gibi bölgede çalışma yapan diğer kuruluşların tabelalarına yer verdiğine dikkat çekerek, “İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi’nde çalışmalara başlarken, yer-gök Fatma Hanımın posterleriyle kaplıyken, şimdi SEDAŞ tabelası tercih ediliyor! Çuvalladığınızı siz de biliyorsunuz. En başından, reklama değil de işe odaklansaydanız, bunlar yaşanmayacaktı. Yazık ettiniz İzmit’e” dedi

“SEFA SİRMEN TARAFINDAN YAPILAN…”

Tepkilerden biri de eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’den geldi. Güney’e yorumla destek veren Yenice, İzmit Belediyesi’nin 22 yıldır Fethiye Caddesi’ne el değmediği şeklindeki iddiasını hatırlatarak, “Bizim dönemimizde (ÂKP Fethiye Caddesinin tamamında ızgaralı ve açık halde, pislik içerisinde leş gibi kokan yağmur kanalı 2006 yılında yenilendi ve yüzde 75’i kapatılmıştı. Ayrıca kaliteli yapılmış altyapıların ömrü minimum 50 yıldır. Yoksa CHP İzmit Belediyesi 20 yıl önce Sefa Sirmen tarafından yapılan altyapının kalitesi mi düşüktü demek istiyor?” dedi.