Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldızlı, akordeon tulumla karşılandı

CHP Milletvekili Adayı Harun Yıldızlı dün akşam Cayırova’da hemşeri derneklerinin konuğu oldu. Trabzonlular Derneği ziyareti sonrası Çayırova Artvin Kültür Derneği’ne geçen Yıldızlı, dernek kapısında akordeon ve tulumla karşılandı. Konuşmalar sonrası yöresel çalgılarla halaya duruldu

CHP Milletvekili Adayı Harun

Siyasi partiler, genel seçimlere 9 gün kala saha çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. İlimizde de CHP Kocaeli Milletvekili adayı Harun Yıldızlı, ilk günkü hevesle saha çalışmalarını sürdürüyor. Dün akşam Çayırova ilçesindeki hemşeri derneklerinin konuğu olan Harun Yıldızlı, kendisine gösterilen ilgi nedeniyle moral buldu.

“TRABZONLULAR KARŞILADI”

CHP Kocaeli Milletvekili Adayları Harun Yıldızlı ve Serap Çakır’n ilk durağı Çayırova Trabzonlular Derneği oldu.  Çayırova Trabzonlular Derneği ziyaretinde CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İlçe Başkanı Binalı Eniş, Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

“EKONOMİ BİTMİŞ DURUMDA

CHP heyetini Çayırova Trabzonlular Derneği Başkanı ve dernek üyeleri oldukça sıcak karşıladı. Dernek Başkanı Burhan Beşiroğlu’nun konuşması sonrası sözü alan Harun Yıldızlı, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Sevgili Trabzonlular. Ne yazık ki ülkenin kurallarla yönetilmiyor. Bakın son zamanlar da kaç tane Merkez Bankası Başkanı, kaç tane maliye bakanı değişti. Ekonomi bitmiş durumda” dedi

“KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATTILAR”

Cumhur İttifakının seçimleri kaybedeceğini anlayınca kendilerine hakaret etmeye başladığının altını çizen Yıldızlı, “Bize hakaret etmeye başladı. Dilleri sertleşti. Süleyman Soylu’nun söylediklerine bakar mısınız? Soylu, 14 Mayıs seçimleri bir darbe girişimidir diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Millet İttifakı ile ilgili hiçbir şey bulamayınca karalama kampanyası başlattılar. Algı yaratıyorlar. Bizi terörle işbirliği ile itham ediyorlar. Şunu söyleyeyim; Cumhuriyet Halk Partisi bir ofiste kurulan parti değildi. Devletin kurucu partisidir. Savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. Bizim bayrak, vatan, toprak sevgimizi kimse sorgulayamaz. Biz bu değerlerden vaz geçemeyiz” diye konuştu.

AKORDEONLA KARŞILANDI

CHP heyetinin ikinci durağı ise Çayırova Artvin Kültür Derneği oldu. Artvinliler, Harun Yıldızlı ve Serap Çakır’ı dernek kapısının önünde yöresel çalgıları akordeon ve tulum ile karşıladı. Harun Yıldızlı, kendilerini oldukça sıcak karşılayan Çayırova Artvin Kültür Derneği ve Kocaeli Artvinliler Federasyonu Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimine teşekkür etti.

“BİZE KARDEŞLİK LAZIM”

Kendisinin de Artvinli olduğunu ve Artvinli olmaktan gurur duyduğunu belirten Yıldızlı şunları söyledi: “Hepimiz birlikte olmalıyız. Bu ülkeye kardeşlik lazım, barış lazım. Ayrışmadan uzak duralım, kutuplaştırmadan uzak duralım. Siyasetin diline il başkanı olduğum dönemde de çok dikkat ettim. Hiç ayrıştırıcı dil kullanmadım. Genel başkanımız da hiç kimseyi ayrıştırmıyor.

HALAYLAR ÇEKİLDİ

Ülkemizin şuan en çok ihtiyaç duyduğu şey birlik beraberliktir. Ülke kurallarla yönetilmiyor. Liyakata bakılmıyor. Biz iktidar olduğumuz ilk gün mecliste yolsuzlukla mücadele komisyonu kuracağız. Liyakatsiz kadroların hepsi ayıklanacak. Gecenin bu saatinde bizi böylesine güzel bir şekilde karşılamanızı asla unutmayacağım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. ” Konuşmalar sonrasında CHP’liler ve dernek üyeleri akordeon ve tulumla halaylar çekti.

FOTOKOD

HARUN YILDIZLI: Çayırova Artvin Kültür Derneği’nin konuğu olan Harun Yıldızlı, konuşmalar sonrası hemşerileriyle birlikte halaya durdu.

YILDIZLI KONUŞMA: Artvinlilerin konuğu olan milletvekili adayı Harun Yıldızlı, ülkenin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

TRABZONLULAR: Trabzonlulara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Harun Yıldızlı, “Bizim bayrak, vatan, toprak sevgimizi kimse sorgulayamaz. Biz bu değerlerden vaz geçemeyiz” dedi.

AÇ GİRMEYECEK: CHP Milletvekili adayı Harun Özgür Yıldızlı, kendi iktidarlarında hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini söyledi.

ARTVİN TOPLU: Harun Yıldızlı, gecenin sonunda Artvinliler Derneği üyeleriyle toplu fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.