Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldızlı, “Beğenmediğiniz Ekrem İmamoğlu’nu örnek alın”

YSK’ya itirazı kabul edilen ve adaylığa geri dönen Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’ın projelerini açıkladığı programda konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, “Başiskele ulaşımı felç diyoruz. Biraz beğenmediğiniz Ekrem İmamoğlu’nu örnek alın. Bir metre metro açmadınız bu şehirde” dedi

YSK’ya itirazı kabul edilen

Başiskele’de bulunan Wellborn Otel’de gerçekleşen proje lansman toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. CHP Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin, İl Başkanı Bülent Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar, Lastik İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, TBMM eski Başkanvekili ve eski milletvekili Haydar Akar, CHP eski milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP İl eski Başkanı Cengiz Sarıbay ve eşi Nurdan Sarıbay, il Eski Başkanı Keramettin Gençtürk, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, CHP Başiskele meclis üyesi adayları, il ve ilçe yöneticileri ve partililer programa yoğun ilgi gösterdi.

 

BİR METRE METRO AÇMADINIZ

Programda  konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, “Cırcır böceğinin hikayesini anlatacağım. Muhalefet için cırcır böceği diyorlar. Biz mecliste emeklilerin hakkını savunuyruz. Emekli asgari ücretle geçinemiyor cırcır böceği oluyoruz. Başiskele ulaşımı felç diyoruz. Biraz beğenmediğiniz Ekrem İmamoğlu’nu örnek alın. Bir metre metro açmadınız bu şehirde. Bunları anlatınca cırcır böceği oluyoruz. Başiskele’de hastane yok diyoruz cırcır böceği oluyoruz. Adaletin yok olduğu bir ülkede sosyal demokrat belediyeciliğe ihtiyaç var. Varsın biz cırcır böceği olalım ama insanlarımızın sorunlarından rahatsız olsunlar. Başiskele sosyal demokrat belediyeciliği ile tanışsın istiyoruz” ifade etti. Milletvekili Muhip Kanko ise konuşmasında şu sözlere yer verdi: “31 Mart’ta inşallah Başiskele’de sosyal demokrat belediyecilik olacak. Tüm partililerimizin ve seçmenlerimizin hepinin desteğine ihtiyacımız var” açıklamasında bulundu.