Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldızlı: Gebze’nin il olması konusunda halkın yanında oluruz

Uzun yıllardır Gebze’de belirli bir kesimin ilçe statüsünden il statüsüne geçme talebini değerlendiren CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Vatandaş ne derse biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın yanında oluruz” dedi.

Uzun yıllardır Gebze’de belirli

392 bin kişilik nüfusuyla Türkiye’deki onlarca ilden daha fazla nüfusu olan Gebze’nin il olması için uzun süredir belirli lobi çalışmaları devam ediyor. Bu talep her yıl birkaç kez gündeme geliyor.  Medyadik Haber’de Çiler Boylu İle Kahve Tadında Sohbetler programının bu akşamki konuğu olan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı Gebze’nin il olmasıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

“İL OLMAYI ELBETTE HAK EDİYOR”

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “İl olmayı elbette hak ediyor. Halk ne derse o. Referandum yapılır halk Gebze il olsun derse biz de yanında oluruz. Gebze, Çayırova, Dilovası ve Çayırova’da yaklaşık 800 bin nüfus var. Sadece Gebze’nin 395 bin nüfusu var. 50-65 ilden büyük nüfus var. Dediğim gibi vatandaş ne derse biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın yanında oluruz.” dedi.

harun yildizli 4