Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldızlı, sendikalara söz verdi: Mecliste sesiniz olacağım!

Gölcük ilçede faaliyet gösteren Harb-İş ve Sivil Memurlar Sendikası’nı ziyaret eden CHP Milletvekili adayı Harun Yıldızlı, “Bundan sonra sizin de mecliste sesiniz olacağım” dedi

Gölcük ilçede faaliyet gösteren

CHP Milletvekili adayı Harun Yıldızlı, adaylığı açıklandıktan bugüne kadar sahadan ayrılmadı. Kocaeli’nin tüm ilçelerini birkaç defa ziyaret eden Yıldızlı dün de yine milletvekili adayı Hülya Güreli Yolcubal ile birlikte Gölcük’te sendikaları ziyaret etti. İlk olarak Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret eden Yıldızlı’yı şube başkanı Korkut Gökbayrak ve çok sayıda işçi karşıladı. Yıldızlı’ya bu ziyaretinde CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Milletvekili aday adayı İsmet İşeri, Büyükşehir Meclis Üyesi Özgür Yılmaz parti yöneticileri eşlik etti.

“ÇOCUKLAR OKULA AÇ GİTMEYECEK”

Şube Başkanı Korkut Gökbayrak’ın kısa konuşmasından sonra mikrofonu alan Harun Yıldızlı, işçilere her zaman ulaşılabilir bir vekil olma sözü vererek şunları söyledi: “14 Mayıs Anneler Günü. Her alanda en büyük çileyi çeken annelerimize, bu özel günde, en büyük hediyemiz seçimleri kazanmak olacak. Artık hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Artık, anneler çocuklarının beslenme çantasına yiyecek koyabilecekler.

“BEN İÇİNİZDEN BİRİYİM”

Ben içinizden biriyim. İl başkanlığı dönemim boyunca nereden bir işçi eylemi varsa, nerede bir grev varsa ben oradaydım. Emek bizim için en kutsal değerdir. Bugünden sonra da mecliste siz işçilerin sesi olmaya devam edeceğim.” İşçilerin yaşadıkları sorunları da dinleyen Yıldızlı, şube başkanı ve işçilerden kendisine bir dosya vermelerini, yaşadıkları sorunları mutlaka takip edeceğinin sözünü verdi.

“SİZİN SESİNİZ OLACAĞIM”

Yıldızlı ve CHP heyetinin ikinci durağı ise Sivili Memurlar Sendikası (SİME- SEM) Kocaeli Şubesi oldu. Burada da Harun Yıldızlı ve CHP’lileri şube başkanı Ahmet Şahin ve yöneticileri karşıladı. Uzun süre sivil memurlar sendikasın sorun ve taleplerini dinleyen Yıldızlı, “Ben sizin sorunlarını çok iyi anladım. Bundan sonra sizin de mecliste sesiniz olacağım. Sayın şube başkanımdan konuyla ilgili bir dosya istiyorum. Dersimize çalışıp yaşadığınız sorunları aşmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.